ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тако је братко. Себе треба најстроже држати у укору, да би и другима могли опитно користити и исправљати их када застране, јер је палој људској природи заблуда ближа од истине.

Сва срећа, те се небеска Србија заједно са Приснодјевом и светима моли за нас војинствујуће, да се силом Божијом та слабост прекрије и ојача светлошћу богопознања.

Amin.

Тако је братко. Себе треба најстроже држати у укору, да би и другима могли опитно користити и исправљати их када застране, јер је палој људској природи заблуда ближа од истине.

Сва срећа, те се небеска Србија заједно са Приснодјевом и светима моли за нас војинствујуће, да се силом Божијом та слабост прекрије и ојача светлошћу богопознања.

A jel ima nebeski Kazahstan? Nebeski Burundi?

SAMSONE, VLADANE, SEDUCER i OSTALI - NE ULAZITE U RASORAVU SA OVIMA JER ONI SE HRANE TUDJIM DUSAMA.

KAO ZNA SE ko I ko IH JE TOME NAUCIO!

A ONI SU NEPOKAJANI.

Сестро, они су достоји оплакивања, јер одбијају милост Божију.

И ми би били такви, да нас није посетила благодат, која се распирује читањем (духовним причестом) дела светитеља Божијих.

То су напаћене и незадовољне душе, које глуме радост и самоувереност.

Spuscavah se ja na vase uze

Umalo se uze ne pretrze.

"Gorski vijenac"

И ми би били такви, да нас није посетила благодат, која се распирује читањем (духовним причестом) дела светитеља Божијих.

Tako je. :hvala:

Па видим јел,а о каквом очајном стању си ти када мало фали да неколико пута на дан мењаш слику на аватару?

Ništa drugo nije mogao da smisli...:rotf::rotf::rotf::rotf:

Avatar menjam svakih nekoliko dana, kad mi stari dosadi. I kad nađem provokativniju sliku, jer znam da će neko od vas dvojice da reaguje na istu.:mrgreen:

Bato, imaš mnogo, mnogo, mnogo, mnogo sreće što mi ovo nisi rekao uživo. Dopire li to do one trule mase koju imaš u tintari?
Ostale budalaštine koje si izlupetao neću ni da komentarišem.

Хунгићу, не глуми неустрашивост, јер се и сопствене сенке плашиш у полумраку.

Слава Богу за паметне речи које си написао.:ok::)

Хунгићу, не глуми неустрашивост, јер се и сопствене сенке плашиш у полумраку.

Nisam se plašio ni OVK oko Srbice 1998., a kamoli vas dvojice, jer ste jedino vi ovde senke bivših ljudskih bića koja su se pretvorila u talibane. Ostavila vas devojka, nesposobni ste da se snađete u svetu, šta god, ali baška cena.

Ništa drugo nije mogao da smisli...:rotf::rotf::rotf::rotf:

Avatar menjam svakih nekoliko dana, kad mi stari dosadi. I kad nađem provokativniju sliku, jer znam da će neko od vas dvojice da reaguje na istu.:mrgreen:

Е мој јадничко.Твоја душа је гладна нечег шта ти нећеш.Читај мало Свето Писмо Новог Завета, Свете оце...а о одласку на службе СИПЦ да не пишем.Мада знам да ме нећеш послушати,али ипак ко зна.....

Е мој јадничко.Твоја душа је гладна нечег шта ти нећеш.Читај мало Свето Писмо Новог Завета, Свете оце...а о одласку на службе СИПЦ да не пишем.Мада знам да ме нећеш послушати,али ипак ко зна.....

Kod fizički i duhovno deformisanog Kakija da odem? Biram društvo vrlo pažljivo.

Nisam se plašio ni OVK oko Srbice 1998., a kamoli vas dvojice, jer ste jedino vi ovde senke bivših ljudskih bića koja su se pretvorila u talibane. Ostavila vas devojka, nesposobni ste da se snađete u svetu, šta god, ali baška cena.

Зато си се ти оспособио да у својој банци отимаш људима имовину, за коју немогу да плате роболасничке намете?

Како си се ти то снашао, па неснађенима још више живот загорчаваш? Јел треба да те похвалимо као способног или да те укоримо као лихвара и паразита?

Зато си се ти оспособио да у својој банци отимаш људима имовину, за коју немогу да плате роболасничке намете?

Како си се ти то снашао, па неснађенима још више живот загорчаваш? Јел треба да те похвалимо као способног или да те укоримо као лихвара и паразита?

Mojoj banci? O čemu pričaš ti, nesrećo? :D

Кор 13

1 Ako jezike čovečije i anđeoske govorim a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje zvoni, ili praporac koji zveči.

2 I ako imam proroštvo i znam sve tajne i sva znanja, i ako imam svu veru da i gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam.

3 I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam telo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne pomaže

4 Ljubav dugo trpi, milokrvna je; ljubav ne zavidi; ljubav se ne veliča, ne nadima se,

5 Ne čini šta ne valja, ne traži svoje, ne srdi se, ne misli o zlu,

6 Ne raduje se nepravdi, a raduje se istini,

7 Sve snosi, sve veruje, svemu se nada, sve trpi.

8 Ljubav nikad ne prestaje, a proroštvo ako će i prestati, jezici ako će umuknuti, razuma ako će nestati.

9 Jer nešto znamo i nešto prorokujemo;

10 A kad dođe savršeno, onda će prestati šta je nešto.

11 Kad ja bejah malo dete kao dete govorah, kao dete mišljah, kao dete razmišljah; a kad postadoh čovek, odbacih detinjstvo.

12 Tako sad vidimo kao kroz staklo, u zagonetki, a onda ćemo licem k licu; sad poznajem nešto, a onda ću poznati kao što sam poznat.

13 A sad ostaje vera, nada, ljubav, ovo troje; ali je ljubav najveća među njima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back