ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se ovde dešava? :eek:
Opet priča o bolesnoj deci koja su bolešću kažnjena zbog nečijeg greha?
Pomislite, bre, na tu decu ... i čik da vidim da li bi se iko odavde, u oči, usudio da im kaže kako umiru zbog nečijeg/njihovog :eek: greha i idu na bolje mesto!

Još jedan post koji vređa ljudski život, još jedan uvredljivi post u bilo kom kontekstu, i tema će biti zaključana.
Aman!

Pričao sam da sam investitor zajedno sa mojim advokatom, ali nikad nisam pominjao da imam svoju banku. Slabo pamćenje, možda da te osveže u buretu, fina ladna voda?

Мислио сам на банку за коју радиш а не на ону која је твоја, ал нека те, играј се да ниси разумео.

Pomislite, bre, na tu decu ... i čik da vidim da li bi se iko odavde, u oči, usudio da im kaže kako umiru zbog nečijeg/njihovog :eek: greha i idu na bolje mesto!

Još jedan post koji vređa ljudski život, još jedan uvredljivi post u bilo kom kontekstu, i tema će biti zaključana.
Aman!

Немооој:rida::rida::rida:

Мислио сам на банку за коју радиш а не на ону која је твоја, ал нека те, играј се да ниси разумео.

Da li je toliko teško razumeti značenje reči "investitor"? To znači da ja ulažem svoje pare u nešto, ne bančine pare niti da radim u banci. Kapiš?

Aman!

U pravu si, ali to pise u Bibliji (negde u Starom zavetu ako se dobro secam), prema tome, mi cemo da cutimo (uslovno receno), ali sta ako taj neko procita Bibliju?

P.S. Nije to nipodastavanje ljudskog zivota, daleko od toga.

Ево и Борки сте погодили танак живац сентименталности, надам се да ће те бити срећни кад се тема затвори.

Nismo mi, nego vi koji trubite da deca ispaštaju tuđe grehe. Što reče ona, i mene zanima da li bi imali hrabrosti da to kažete toj deci ili njihovim roditeljima. Da sam ja roditelj bolesnog deteta i da mi to kažete, bilo bi vam zadnje.

U pravu si, ali to pise u Bibliji (negde u Starom zavetu ako se dobro secam), prema tome, mi cemo da cutimo (uslovno receno), ali sta ako taj neko procita Bibliju?

Све би истерали на чистац, да је Хунгић одговорио зашто деца враћају коцкарске дугове своје породице?

Да је рекао истину, све би било јасно, али вешто се направио мутав!

Све би истерали на чистац, да је Хунгић одговорио зашто деца враћају коцкарске дугове своје породице?

Да је рекао истину, све би било јасно, али вешто се направио мутав!

Ti očigledno moraš nazad u bure, nije ti dobro, buncaš.

Nismo mi, nego vi koji trubite da deca ispaštaju tuđe grehe. Što reče ona, i mene zanima da li bi imali hrabrosti da to kažete toj deci ili njihovim roditeljima. Da sam ja roditelj bolesnog deteta i da mi to kažete, bilo bi vam zadnje.

Сад ти нама реци, зашто деца требају да враћају кредите својих родитеља, кад ови напусте овај свет?

Postaviću hipotetičku situaciju vernicima:
imate prijatelja koji nije vernik, obolelog od teške bolesti i na samrti (namerno ne spominjem decu, i NEĆU da trpam decu u ovaj kontekst).
Želite da ga utešite, ako je ikako moguće.
Hoćete li mu reći: Prijatelju moj, umireš jer si grešan ...
?
Ne znam, doduše, kakve veze ovo ima sa Danom zaljubljenih, ali neka bude da ima veze sa ljubavlju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back