paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
eee blago meni...!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego, za postavljaca pitanje
film bitka za moskvu - dal si gledao?
Битка за Москву??У којем то веку?Постоји гомила филмова о бици за Стаљинград,не знам да је неко покушао да заузме Москву,Наполеон?nego, za postavljaca pitanje
film bitka za moskvu - dal si gledao?
Битка за Москву??У којем то веку?Постоји гомила филмова о бици за Стаљинград,не знам да је неко покушао да заузме Москву,Наполеон?
Srbin.
Dušan Bratić Obrenovac.
Zašto sam ga postirao ?
Služeći u Batajnici upoznao sam Veličkovića i da vam pokažem da eto ni desetak godina od rata vi među sobom ne možete utvrditi istinu a ovdje nas neki svakodnevno bombardiraju svojim istinama starim 100 ili 200 godina o zemljama o kojima ne znaju ništa čak nikad nisu ni bili u njima.
Mislim na velikosrbe i slične.
Velickovic,o pokojniku sve najlepse.Zato takvi tekstovi
Stvarnost,uzasna arogancija
Pajo nije tvoja jedinica jedina.Kako je smiljanic zrtvovao vas i 29ke,tako je Milosevic citav narod i armiju potpisivajem Kumanovskog, kad je vec svima bilo jasno da vazdusni udari nemaju uspeha
na danasnji dan 1999 godine mi je unistena jedinica u 23.05 casova...laserski vodjena bomba je konacno nasla cilj...posle mnogo pokusaja unistenja konacno je unistena...zrtvovana...a ja se sve godine pitam zasto...???
u vojnoj skoli sam ucio da jedinice VOJIN treba da prime prvi udar neprijateljske avijacije...otkriju neprijatelja na sto vecoj daljini...omoguce avijaciji i PVO sistemu da dejstvuje...i da se nakon 3-4 dana rata jedinice koriste po drugoj taktici...medjutim vrli komandant smiljanic koji sada pise knjige zrtvova moju jedinicu i posadu za navodjenje---a nije imao sta da navodi---jer nije imao ispravan avion...i nikom nista...sta je jedna jedinica za jednog generala...??? prijatelji moji...SLAVA VAM ...mi sto prezivesmo pamticemo vas vecno...
Velickovic,o pokojniku sve najlepse.Zato takvi tekstovi
Stvarnost,uzasna arogancija
Pajo nije tvoja jedinica jedina.Kako je smiljanic zrtvovao vas i 29ke,tako je Milosevic citav narod i armiju potpisivajem Kumanovskog, kad je vec svima bilo jasno da vazdusni udari nemaju uspeha
jos je gore svesno rezimsko zrtvovanje privrede drzave i bacanje na kolena pred strancima i domacim mafijom do 2.000 do danas, zar ne ? kad se vec ide u sirinu i kad se uporedjuje sta je gore
sta si ti neki advokat?Naravno da je sve to podjednko lose,ali nije tema.
Resi mi pohadjas li neke seminare na kojim provezbavate ovako originalno stilsko izrazavanje.
Mog zemljaka mnogi od milja zovu Buca
Bio je, cini mi se prosle godine, gost u emisiji SVEDOK na RTS-u, zaista potresno i divno svedocenje, mislim da mu je kolega koji je s njim uzleteo poginuo, a Pericin avion je srusen negde na granici sa Bosnom, on je preziveo, Bogu hvala, i zao mi ste ovi iz tvog svedocenja - nisu!
Nezaborav ne moze da traje dok smo mi zivi, mora da traje dok postoji Srba i Srbije, i uvek da se podizu kao Feniks iz pepela...
P.S. Secam se kako je drmalo tlo kad se vodila borba na Ceru, kad su bombardovali, i uvek sam se pitala: Boze, ima li prezivelih
Slava im, a Tebi hvala sto ih i na ovaj nacin otrzes od zaborava i nama koji nismo upuceni mnogo, pricas nesto iz prve ruke. Hvala i Tebi...
Pajo, Pajo...Sta si ti to sad napisao?
Da jedan GENERAL ne zna da americki borbeni avioni automatski ispaljuju rakete na mesto odakle su gadjani sa zemlje?
Pa to znam ja, koji nisam vojno lice, a kamoli jedan general vazduhoplovstva!
Naravno da je MORAO IMATI naredjenje od NEKOG.
Takve odluke se ne donose zbog sujete ili sto je toga jutra ustao na levu nogu.
A zna se ko je generalima naredjivao tada.....
On je samo bio vojnik i to je platio svojim zivotom i zivotom drugih ljudi.
Da se on izvukao, a drugi stradali - tada bi ti imao pravo.
na danasnji dan 1999 godine mi je unistena jedinica u 23.05 casova...laserski vodjena bomba je konacno nasla cilj...posle mnogo pokusaja unistenja konacno je unistena...zrtvovana...a ja se sve godine pitam zasto...???
u vojnoj skoli sam ucio da jedinice VOJIN treba da prime prvi udar neprijateljske avijacije...otkriju neprijatelja na sto vecoj daljini...omoguce avijaciji i PVO sistemu da dejstvuje...i da se nakon 3-4 dana rata jedinice koriste po drugoj taktici...medjutim vrli komandant smiljanic koji sada pise knjige zrtvova moju jedinicu i posadu za navodjenje---a nije imao sta da navodi---jer nije imao ispravan avion...i nikom nista...sta je jedna jedinica za jednog generala...??? prijatelji moji...SLAVA VAM ...mi sto prezivesmo pamticemo vas vecno...
ti si pravio gradaciju, pa si stao kad je postalo najgore tj kad su tvoji dosli na vlas
seminare da, ali na rapidsheru. za razliku od tvojih priucenih u segedinu i temisvaru pa cap na ministarska mesta
i nije sve podjendako. naucices tezim putem, uci ce i tebi u glavu
To je Srbija,prava hrabrost i poštenje se uglavnom kažnjava metkom u potiljak.A ljigavost i spremnost na sve nagrađuje![]()
Не,одувек је било тако.Правду мораш да истераш скоро увек сам а закон и правда нису исто,закон је на страни оних који дају паре а поштен народ нема пара.
goxy i misoni..!!!
ocete li da me dokusurite..???
dosta mi je i moj pesimizam...

Слава твојој јединици. Теби желим снагу да издржиш данашњи дан.na danasnji dan 1999 godine mi je unistena jedinica u 23.05 casova...laserski vodjena bomba je konacno nasla cilj...posle mnogo pokusaja unistenja konacno je unistena...zrtvovana...a ja se sve godine pitam zasto...???