dan smrti--23.05 casova...

Pajo, Pajo...Sta si ti to sad napisao?

Da jedan GENERAL ne zna da americki borbeni avioni automatski ispaljuju rakete na mesto odakle su gadjani sa zemlje?

Pa to znam ja, koji nisam vojno lice, a kamoli jedan general vazduhoplovstva!

Naravno da je MORAO IMATI naredjenje od NEKOG.

Takve odluke se ne donose zbog sujete ili sto je toga jutra ustao na levu nogu.

A zna se ko je generalima naredjivao tada.....

On je samo bio vojnik i to je platio svojim zivotom i zivotom drugih ljudi.

Da se on izvukao, a drugi stradali - tada bi ti imao pravo.

molim te nemoj me provocirati barem danas....ako u nesto nisi upoznat prvo se raspitaj pa da razgovaramo...upoznao sam u zivotu nekoliko generala i daleko vise visokih oficira i bolje je da ne donosim ocene njihovog znanja...
a ako nisi upoznat velickovic je postavljen za savetnika i nije imao nikakve ingirencije..tada niti je primao niti je trebao izdavati bilo kakva naredjenja...
sustina problema je u tome sto se nije smeo mnogo pojavljivati medju pilotima jer su ga znali i ko je i sta je---i koliko je uradio za RV...pa se covek nasao da mesetari po PVO...

odakle ovaj tekst..???

Srbin.
Dušan Bratić Obrenovac.
Zašto sam ga postirao ?
Služeći u Batajnici upoznao sam Veličkovića i da vam pokažem da eto ni desetak godina od rata vi među sobom ne možete utvrditi istinu a ovdje nas neki svakodnevno bombardiraju svojim istinama starim 100 ili 200 godina o zemljama o kojima ne znaju ništa čak nikad nisu ni bili u njima.
Mislim na velikosrbe i slične.

Srbin.
Dušan Bratić Obrenovac.
Zašto sam ga postirao ?
Služeći u Batajnici upoznao sam Veličkovića i da vam pokažem da eto ni desetak godina od rata vi među sobom ne možete utvrditi istinu a ovdje nas neki svakodnevno bombardiraju svojim istinama starim 100 ili 200 godina o zemljama o kojima ne znaju ništa čak nikad nisu ni bili u njima.

zar nisi pomislio da je mnoge od nas sramota da govorimo istinu o 99-toj...za mnoge stvari...
zar mislis da se sada lepo osecam sto sam izneo ove pojedinosti..?? sta mislis kako ce se osecati porodice pomenutih ako ovo procitaju...??? zar im je malo bola..??
zato no stop i trubim da bi se istina znala mora da prodje vreme....

Srbin.
Dušan Bratić Obrenovac.
Zašto sam ga postirao ?

Vazno je da vi DOMOLJUBI baratate neprikosnovenim istinama !:hahaha::hahaha::hahaha:

zar nisi pomislio da je mnoge od nas sramota da govorimo istinu o 99-toj...za mnoge stvari...
zar mislis da se sada lepo osecam sto sam izneo ove pojedinosti..?? sta mislis kako ce se osecati porodice pomenutih ako ovo procitaju...??? zar im je malo bola..??
Prijatelju, svaka ti cast :ok: i ne obaziri se na ostale koji ne znaju istinu iz prve ruke i hoce /svesno ili nesvesno/ da temu pretvore u politicarenje!

Srbin.
Dušan Bratić Obrenovac.

Zašto sam ga postirao ?

ЧУВЕНИ! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Srbin.
Dušan Bratić Obrenovac.
Zašto sam ga postirao ?
А зашто мало не утврђујеш број усташких жртава за промену?Овако само бауљаш по форуму као и већина твојих земљака.

Slava im!

kurgan.jpg

Moze li mi itko normalan objasniti cemu fotka spomenika sa Mamajevog Kurgana pored Staljingrada / Volgograda na ovoj temi? :lol:

Znam da se ne osjećaš ugodno.
Rat je generalno jedan ružan osjećaj.

na danasnji dan 1999 godine mi je unistena jedinica u 23.05 casova...laserski vodjena bomba je konacno nasla cilj...posle mnogo pokusaja unistenja konacno je unistena...zrtvovana...a ja se sve godine pitam zasto...???
u vojnoj skoli sam ucio da jedinice VOJIN treba da prime prvi udar neprijateljske avijacije...otkriju neprijatelja na sto vecoj daljini...omoguce avijaciji i PVO sistemu da dejstvuje...i da se nakon 3-4 dana rata jedinice koriste po drugoj taktici...medjutim vrli komandant smiljanic koji sada pise knjige zrtvova moju jedinicu i posadu za navodjenje---a nije imao sta da navodi---jer nije imao ispravan avion...i nikom nista...sta je jedna jedinica za jednog generala...??? prijatelji moji...SLAVA VAM ...mi sto prezivesmo pamticemo vas vecno...
To je Srbija,prava hrabrost i poštenje se uglavnom kažnjava metkom u potiljak.A ljigavost i spremnost na sve nagrađuje:cool:

Back