- Poruka
- 20.850
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbi iz hrvatske bili su velikim dijelom antifašistiKako sad,.............
a reko si Srbi nisu bili antifasisti?![]()
Ovi iz Siska su vašim četnicima yebali majku 4 godine.
Dok se nisu četnici prerušili u partizane, pa glumili antifašiste!![]()
Partizanski odred iz Siska pa još borba protiv četnika

A sta ste vi radili na istocnom frontu?
u antifasizamZnaci ustashe nisu hrvati
Ovo su neki novi momenti
Axa,oce to ljubo,al' kad ja budem kapetan na belu ladju.....

srbi iz hrvatske bili su velikim dijelom antifašisti
Sta je sad opet,.........mi nismo išli na istočni front niti ubili 7000000 žena i djece. mi smo se borili zajedno sa srbima protiv okupatora.
Možeš ti da budeš kapetan na spejs šatl, ali je fakat-fakat!
Četnike su partizani razbucali kad god su ih sreli. Ko majmun novine!![]()

A sta ste vi radili na istocnom frontu?

Pa jesu Švabe popušili? Jesu!
Kud ćeš jači dokaz!![]()
Zanimljivo
...nego imas li sta za citanje povodom toga?.... mi smo se borili zajedno sa srbima protiv okupatora.
Hrvati su rasturanjem SFRJ pljunuli na svoju antifašističku borbu i poništili sve tekovine NOBa u Hrvatskoj...
Evo upravo ide emisija na HTV...

Nemam nista protiv njih,ali oni koji su normalni,koji ne provociraju,nazivaju Hrvate Ustasama,postuju zakone Republike Hrvatske,a ne ovakve...nit Srbin nit Hrvat..
ajde probaj sa "abakom"
![]()

ali tako glup biti...![]()

Možeš ti da budeš kapetan na spejs šatl, ali je fakat-fakat!
Četnike su partizani razbucali kad god su ih sreli. Ko majmun novine!![]()

pa onda zavrsi pricu..onda su se prerurisili i sta je onda bilo..ko se probudio i shvatio da je to sve sanjao?![]()
ti bio pa video..a onda dosao sumar pa ih sve isterao iz sume![]()

A ustase su,............marsovciNisu ni Hrvati. Ustaše su bili na strani okupatora.![]()

Jel ti to braniš četnike i omalovažavaš hrvatske antifašiste?![]()
...A u slobodno vreme im bili topovsko meso.Minirali Švapske akcije iznutra!![]()
Aaaaaaaaa,ne mozete vi bez stala nikako,čistiš štale???
sta ti je biti becki konjusar![]()
Partizanski odred iz Siska pa još borba protiv četnika
Da nije bilo Srba, ti iz Siska bi taman čitav rat presjedili u šumi a od podviga bi im bio najveći bušenje guma na kakvom Opelovom kamionu. *** Sisački odred
Za to rastjerat Njemcima bi bila dovoljna jedinica gerijatrijskog odjeljenja iz Baden-Badena.
Nemoj samo da traze ponovo ujedinjenjeHrvati su rasturanjem SFRJ pljunuli na svoju antifašističku borbu i poništili sve tekovine NOBa u Hrvatskoj...
Evo upravo ide emisija na HTV...

kako si to uspeo da zakljucis..pa i cetnici su antifasisti..rehabilitovani su....
A ustase su,............marsovci![]()

Nemam nista protiv njih,ali oni koji su normalni,koji ne provociraju,nazivaju Hrvate Ustasama,postuju zakone Republike Hrvatske,a ne ovakve...nit Srbin nit Hrvat..

Nemoj samo da traze ponovo ujedinjenje![]()