Dan antifašističke borbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi iz Siska su vašim četnicima yebali majku 4 godine.
Dok se nisu četnici prerušili u partizane, pa glumili antifašiste! :D

:hahaha1: Partizanski odred iz Siska pa još borba protiv četnika:hahaha:

Da nije bilo Srba, ti iz Siska bi taman čitav rat presjedili u šumi a od podviga bi im bio najveći bušenje guma na kakvom Opelovom kamionu. *** Sisački odred:hahaha1:
Za to rastjerat Njemcima bi bila dovoljna jedinica gerijatrijskog odjeljenja iz Baden-Badena.

.... mi smo se borili zajedno sa srbima protiv okupatora.

Ево и доказа:

3424d1196849097-istina-i-lazi-o-cetnicima-55.jpg

Божо Лакић из с. Косоре код Врлике, Хрват. Грозио се хрватских злочина, побегао је од усташа када су покушали да га мобилишу. Отишао је код војводе Ђујића и рекао: "Браћо, стид ме је што сам Хрват кад видим крваве усташке злочине. Дошао сам да се са вама борим против тих сатанских кољача. Ево моје пушке, па ме или убијте са њом или ме примите као брата саборца". Ускоро постаје командир чете у Цетинској бригади, којом је командовао такође Хрват, Јанков из Сплита. Божо је емигрирао са осталим четницима, преминуо је у Милвокију, где је и сахрањен по римокатоличком обреду

Hrvati su rasturanjem SFRJ pljunuli na svoju antifašističku borbu i poništili sve tekovine NOBa u Hrvatskoj...

Evo upravo ide emisija na HTV...

Dacho izdajnice Pavelic ti kliche!:whistling:

:mrgreen:

Nemam nista protiv njih,ali oni koji su normalni,koji ne provociraju,nazivaju Hrvate Ustasama,postuju zakone Republike Hrvatske,a ne ovakve...nit Srbin nit Hrvat..

Jok zvacemo kamerunce ustashama :roll:

ajde probaj sa "abakom"
abak.jpg

Koji su ovde rvati a koji shiptari :dontunderstand:

ali tako glup biti...:hahaha:

Nije valjda da ti je toliko neprijatno :dontunderstand:

Možeš ti da budeš kapetan na spejs šatl, ali je fakat-fakat!
Četnike su partizani razbucali kad god su ih sreli. Ko majmun novine! :hahaha::hahaha:

Nesto kao hrvati 700 000 zena i dece :dontunderstand:

Znaci ja sam onda kapetan na spejs shatl vec 65 godina a da to ni sam ne znam :dontunderstand:

Poslednja izmena:
:hahaha1: Partizanski odred iz Siska pa još borba protiv četnika:hahaha:

Da nije bilo Srba, ti iz Siska bi taman čitav rat presjedili u šumi a od podviga bi im bio najveći bušenje guma na kakvom Opelovom kamionu. *** Sisački odred:hahaha1:
Za to rastjerat Njemcima bi bila dovoljna jedinica gerijatrijskog odjeljenja iz Baden-Badena.

Pa za četnike nisu ni to trebali.
Oni su bili suborci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back