Dali romantika izumire?

ja bih pre rekla da je problem u pocetku nekog odnosa...sad je neka moda da se sve svede na sex, da se veza izbanalizuje, da te dovedu u situaciju da mislis kako samo zele tvoje telo a za glavu ih boli uvo...kad se ta smaracina resi, mislim da jos izmedju ljudi koji se zblize i dalje zivi romantika, da su muskarci (a i zene) i dalje pazljivi i obzirni i da znaju uciniti da se druga strana oseca kao one and only....

u kojim oblicima?
otudjen je covjek......
i izgubilo se na neposrednosti
i tim sitnim malim paznjama
muskarci oko mene nose devojkama cvece,recituju pesme, iznajmljuju bilborde sa ljubavnim porukama, vode ih u romanticne setnje..mnogo vise nego sto bi ljudi zeleli da priznaju..
meni sipma komsinicim primer, dobija stalno cvece a pojma nema od koga je ..zanimljivo
mislim jeste se covek generalno otudjio od coveka, ali kad bi svi prestali da kukaju i jednom mesecno samo uradili nesto lepo za nekog, eto miline

Na žalost, mnogi su izgubili smisao za romantiku. :(

Pre bih rekao da su MNOGE..izgubile taj smisao romantike.
U stvari nisu ga ni imale.
Postaje im chudno i nenaviknute ste da dobijete cvet..
Poslah pismo pre par dana..kao odgovor dobih sms..:confused:
''Nisi znao da postoji sms..''
A o piskaralu i violini pod prozorom necu ni govoriti.
Zene ubila vas tehnologija...
Postale ste mashine..

Postale ste mashine..

:dontunderstand: cekaj, romantika se sadrzi u formi ili u smislu?... ako se gleda kroz osecaje, zar je vazno da li je to sms, papir, komp ili bilo sta drugo...?!?

E, ali kako je to glupo... Cuj, da li izumire... Pa, ybt, sta tu ima da umire, ovo ono, kad ste zajedno, svaki trenutak je romantika, tj. od svacega moze ispasti romantika, bilo sta da radite... A to planiranje, pod prozorom, ovo ono, pa to su sve, bre neki klishei... Ebote, samo raspravljate o nekim stvarima o kojima nema svrhe pricati... Te romantika, te vecna ljubav... Sha tu ima da se prica o tome? :neutral:

Kao, ej, danas sam im'o romant'ku... :neutral:

Postale ste mashine..

Ne, uopšte se ne slažem s tobom. Još uvek ima žena i muškaraca koji su romantični.
Što se tiče cveća i pisama, moram da se zapitam: koliko muških hormona je imala ta tvoja? :???:
Pošalji je na pregled, možda ima hormonalni poremećaj. :mrgreen:

Back