Dal su buducnost Srbije Micun , Boris , Krkobabic, Ceda i Jovo Kapicic ?

Smatram da je buducnost Srbije u sigurnim rukama samo onda kad ove pometemo sa vlast ... Dal delite moje stavove...

pa ovako: micun, boris i jovo su crnogorci, krkobabic dinarac a ceda sinti........ili tako nesto.......................sto samo po sebi govori da ovi nemaju veze sa srbiju. .........pa stime treba samo da ih proteramo..................jer im je boravisna viza istekla.
 

sm139.gif
sm139.gif


sm139.gif
sm139.gif


sm139.gif
sm139.gif


sm139.gif
sm139.gif
 
Poslednja izmena:
Није. Будућност Србије тек ствара свој заметак, тихо, мирно и не знајући за то. Наша власт, данас без имало поноса, никада није схватила оне лекције из школске лектире које су почивале на стиховима" бој се оног ко је свико од голема мријет јада". Наша власт је сита, а гладна; и " птичијег млека " има, али " чојства" нема. Ништа је. "Објављено ништа". Све може, све себи дозвољава, али " има црва". Стара изрека каже да ниједна земља није толико плитка да нема свога црва. Наша власт још није разумела свога црва. Тешко је то, јер поред интелигенције за то треба и љубави, достојанства.. Наша власт, сирота наша власт! Баш се питам како је могуће да честити људи, људи са идеалима, људи који разликују домовину од отаџбине, како је могуће да су своје синове и своје кћери направили тако празне, заправо тако "једнодимензионалне".
Сетих се оног:" Устајте презерени на свету, ви сужњи које мори глад.." Опстаће Срби и њихова држава. Срби су народ. Прави народ.
 
Метузалеми, Мићун и Капичић имају богато заједничко искуство - Голооточко утеривање истине .

Врло је могуће да су њихове методе преваспитавања биле цењени узор Борисовом демократском утеривању истине.

Методе су готово идентичне ; изгладњивање, уцена,обмана, диктатутра медиокритета,а и батинање је опет на цени.
 

Back
Top