Чарли Стоун Domaćin Banovan Poruka 4.399 26.12.2015. u 13:31 - Dajem na znanje #26 RužnaKoLopov: Dobro Neka je bila brza od tebe Kliknite za proširenje... Izdala me je. Sad čekam da me laže, pa da me vara i onda da me potraži. A ja sam zalutao. Ni sam sebe ne mogu da nadjem a ne da me ona nadje.
RužnaKoLopov: Dobro Neka je bila brza od tebe Kliknite za proširenje... Izdala me je. Sad čekam da me laže, pa da me vara i onda da me potraži. A ja sam zalutao. Ni sam sebe ne mogu da nadjem a ne da me ona nadje.
S Starija Zena Ističe se Banovan Poruka 2.835 26.12.2015. u 14:20 - Dajem na znanje #27 evo jedna lijepa pjesmicica za autora teme
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 37.049 26.12.2015. u 21:21 - Dajem na znanje #29 Чарли Стоун: A onda je jedna izdala mene Ja nju nisam. Kliknite za proširenje... Razumem te potpuno. To isto se i meni desilo. Preživećeš kad progutaš svu svoju sujetu i krhotine svog ega
Чарли Стоун: A onda je jedna izdala mene Ja nju nisam. Kliknite za proširenje... Razumem te potpuno. To isto se i meni desilo. Preživećeš kad progutaš svu svoju sujetu i krhotine svog ega
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 388.920 26.12.2015. u 22:06 - Dajem na znanje #30 Sve se okrece i cas si gore a cas dole
Чарли Стоун Domaćin Banovan Poruka 4.399 27.12.2015. u 03:02 - Dajem na znanje #31 PerfectOne: Razumem te potpuno. To isto se i meni desilo. Preživećeš kad progutaš svu svoju sujetu i krhotine svog ega Kliknite za proširenje... A gde sam napisao da sam u problemu? - - - - - - - - - - Nina: Sve se okrece i cas si gore a cas dole Kliknite za proširenje...
PerfectOne: Razumem te potpuno. To isto se i meni desilo. Preživećeš kad progutaš svu svoju sujetu i krhotine svog ega Kliknite za proširenje... A gde sam napisao da sam u problemu? - - - - - - - - - - Nina: Sve se okrece i cas si gore a cas dole Kliknite za proširenje...
G gedzovan Zainteresovan član Banovan Poruka 210 27.12.2015. u 15:02 - Dajem na znanje #33 Nina: Sve se okrece i cas si gore a cas dole Kliknite za proširenje... u prevodu kad se sranja pakuju pakuju se jedno na drugo... ili kad te hoce pare hoce te svuda... za zene to ne vazi jer kad te zene 'oce uvek te hoce bio mlad ili mator.... ili te nece nikad
Nina: Sve se okrece i cas si gore a cas dole Kliknite za proširenje... u prevodu kad se sranja pakuju pakuju se jedno na drugo... ili kad te hoce pare hoce te svuda... za zene to ne vazi jer kad te zene 'oce uvek te hoce bio mlad ili mator.... ili te nece nikad
StrayCat Iskusan Banovan Poruka 6.778 27.12.2015. u 18:50 - Dajem na znanje #34 Чарли Стоун: A za mene važi ovo drugo: Izdao sam mnoge One mene nisu Lagao sam mnoge One mene nisu Varao sam mnoge One mene nisu Na kraju sam ih opet tražio One mene nisu Kliknite za proširenje... ovo zikina sharenica ?
Чарли Стоун: A za mene važi ovo drugo: Izdao sam mnoge One mene nisu Lagao sam mnoge One mene nisu Varao sam mnoge One mene nisu Na kraju sam ih opet tražio One mene nisu Kliknite za proširenje... ovo zikina sharenica ?