Daj šta daš

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nikakva priča.
Eto možda i to nemam to iskustvo.
Ma gde ima nema.
Svakako.Ako i toliko.
Naravno vidi se iz aviona.I sa strane isto.
Odbiti tako nešto.Ponižavajuće je.
Trenutna zahvalnica.Platim ti piće i odem da na miru uživaš.
Nema.
Nikad me nije interesovao seks i zabavljanje.Zbog posla.
Samo isključivo ozbiljna veza koja ima budućnost.
De se brate Darte!!!! Samo ozbiljno bre, pa ozbiljni smo ljudi ;)

Koja priča stoji iza stava daj šta daš?
Jel to ono ne mogu da imam ribu koju želim pa si dobra i ti?

Ima li budućnosti takav odnos?
Msm trajaće dok ne nađe bolju.
Da li se to može osetiti u samom odnosu čak i ako stav nije iskazan? Šta uraditi ako shvatiš da si izabran/a jer eto ti si hteo a neko drugi nije?

Šta bi ti uradio/la? Ima li dostojanstva ako se ostane u takvom odnosu? I da li to zavisi od vrste odnosa, da li je sex ili zabavljanje ili ozbiljnija veza.
1. Lična nesigurnost + nedostatak (socijalnih) sposobnosti + loš trauma processing + frustracija kao pokretač svega toga.
2. U većini slučajeva da
3. Tricky question, ako obe osobe nemaju volju/sposobnost da menjaju za ličnu i obostranu dobrobit rekao bih da put ide u propast. Ako imaju nezdrav ego tražiće nekog drugog/provređivaće neko nekog...
4. Vidi se po akcijama, (ne)posvećivanje pažnje, (ne)briga i sl. Daš rok od par priča da stvari pokušaju da se redefinišu ili jednostavnija opcija - prekid.
5. Zavisi od odnosa, u nekim situacijama (npr. veza) bih ostao neko vreme kako bih pokušao da sredim neke stvari kod partnerke, međutim u startu odlučujem da odnos nema neke budućnosti i da ću u jednom momentu otići (idealno kada ona bude u nekom pozitivnijem stanju).

Koja priča stoji iza stava daj šta daš?
Jel to ono ne mogu da imam ribu koju želim pa si dobra i ti?

Ima li budućnosti takav odnos?
Msm trajaće dok ne nađe bolju.
Da li se to može osetiti u samom odnosu čak i ako stav nije iskazan? Šta uraditi ako shvatiš da si izabran/a jer eto ti si hteo a neko drugi nije?

Šta bi ti uradio/la? Ima li dostojanstva ako se ostane u takvom odnosu? I da li to zavisi od vrste odnosa, da li je sex ili zabavljanje ili ozbiljnija veza.
Битно је нагласити на самом почетку да је то то,реци па се возај.

Back