Daj šta daš

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.303
Koja priča stoji iza stava daj šta daš?
Jel to ono ne mogu da imam ribu koju želim pa si dobra i ti?

Ima li budućnosti takav odnos?
Msm trajaće dok ne nađe bolju.
Da li se to može osetiti u samom odnosu čak i ako stav nije iskazan? Šta uraditi ako shvatiš da si izabran/a jer eto ti si hteo a neko drugi nije?

Šta bi ti uradio/la? Ima li dostojanstva ako se ostane u takvom odnosu? I da li to zavisi od vrste odnosa, da li je sex ili zabavljanje ili ozbiljnija veza.

Z6ZgPYr.gif

ko je već došao do 'daj šta daš' stadijuma, neće naći novu. to nije kriterijum osobe koja može da bira

ne mislim da je to loš stav, mnogi objektivno nisu za bolje od 'daj šta daš'. samosvesnije je shvatiti da nemaš mnogo prostora da biraš, nego čekati ceo život nekoga daleko iznad svog nivoa, i ne dočekati naravno, jer se naprosto neće desiti. cvetaj gde si posađen

Da li se to može osetiti u samom odnosu čak i ako stav nije iskazan? Šta uraditi ako shvatiš da si izabran/a jer eto ti si hteo a neko drugi nije?

Šta bi ti uradio/la? Ima li dostojanstva ako se ostane u takvom odnosu? I da li to zavisi od vrste odnosa, da li je sex ili zabavljanje ili ozbiljnija veza.
Svastojebi

Не знам баш како то препознати али то ћеш сигурно предупредити тиме да не улазиш у везу одмах и брзо него онда када си сигурна да се ти и тај момак довољно добро познајете.

Везе пропадају из пар разлога - мањак љубави, мањак разумевања, и мањак међусобног познанства и везаности

Најбоље упознаш момка док му ниси девојка и нематњ ништа више од обичног пријатељства

Svi odnosi pocinju sa zabavljanjem , i seksom, bez ikakve namere da budu odnosi.Partneri vremenom pronadju zajednicke tacke. Ne postoji nikakvo merilo , niti kriterij koji bi definirao "ozbiljnu vezu". Osobe su zajedno , zbog hiljade razloga.Vidjao sam bivse bracne parove, koji i dalje posle razvoda zive zajedno , jer nemaju gde da odu.Da li je propali brak presao u "ozbiljnu vezu" , ili dvoje razocaranih ljudi zive zivot kako mogu ?

ko je već došao do 'daj šta daš' stadijuma, neće naći novu. to nije kriterijum osobe koja može da bira

ne mislim da je to loš stav, mnogi objektivno nisu za bolje od 'daj šta daš'. samosvesnije je shvatiti da nemaš mnogo prostora da biraš, nego čekati ceo život nekoga daleko iznad svog nivoa, i ne dočekati naravno, jer se naprosto neće desiti. cvetaj gde si posađen
Ako treba tebe da izaberem samo kaži, ne želim probleme. :)

Šta se tripuješ više Paula ti si vrh. Samo malo da se smiriš i nađeš adekvatnog čoveka to ti je to.

Imam srece kad su moji kriterijumi u pitanju. Vecina muskaraca juri neke statusne prepitjke, a meni to dosadno.
A to "daj sta das" mislim da je bolje biti solo. To se obija o glavu, jer druga strana ne zeli da ti bude daj sta das, vec izbor.
E o tome sam i mislila da pišemo, da li si nekome izbor ili jednostavno si se našla/o u pravom trenutku a onaj drugi kaže pa može i to...
To se naravno oseti.

Vidi se da li si nekome izbor .. a i to izbor. Recimo kao mislim se između njih 3. Pa sad, prva ima ovo druga ono treća ono... i kao izvlačim pod 2. Ta osoba 2 je dakle izbor. Ali opet, to nije izbor odluke već nužnosti. Znači morao je izabrati 1 od 3, pa je ispala ona. To nije pravi izbor. Pravi izbor je kada nema izbora itzmeđu više njih. Kada toliko želiš nekoga da se pitanje izbora i ne postavlja.

E o tome sam i mislila da pišemo, da li si nekome izbor ili jednostavno si se našla/o u pravom trenutku a onaj drugi kaže pa može i to...
To se naravno oseti.

Vidi se da li si nekome izbor .. a i to izbor. Recimo kao mislim se između njih 3. Pa sad, prva ima ovo druga ono treća ono... i kao izvlačim pod 2. Ta osoba 2 je dakle izbor. Ali opet, to nije izbor odluke već nužnosti. Znači morao je izabrati 1 od 3, pa je ispala ona. To nije pravi izbor. Pravi izbor je kada nema izbora itzmeđu više njih. Kada toliko želiš nekoga da se pitanje izbora i ne postavlja.
And choose wisely.

To se naravno oseti.

Ne znam kako to ide sa izborima te prirode. Ili osetis sve i fascinaciju, i namagnetisanost i kapiranje i poverenje i povezanost ili ne. Kada se to ne oseti, e onda ljudi krenu da prave te druge izbore. Kao iz dosqde. Ko cipele. Ova je lepsa, ova je sarmantnija, ovaj ima vise para, ovaj je zabavan..

Ne znam kako to ide sa izborima te prirode. Ili osetis sve i fascinaciju, i namagnetisanost i kapiranje i poverenje i povezanost ili ne. Kada se to ne oseti, e onda ljudi krenu da prave te druge izbore. Kao iz dosqde. Ko cipele. Ova je lepsa, ova je sarmantnija, ovaj ima vise para, ovaj je zabavan..
Tako je. Ali neki misle da se to neće osetiti..

Back