Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
:heart supeer 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I naravno kao slag na tortu slika sa najvaznijim psom i njegovim pistecim crvom
![]()
Ljiljo kako su lepi svi komplet na slikama ipak onaj poljubac je
Hvala Neno
Ljiljo jel crv vise nije u zivotu??![]()
Nije. Izbušio ga a onda ga je Maza iskomadala i manje parčiće pojela![]()
A jel ti znas da su mene deca molila da im kupim jednoga
A onda su videli onu malu gudu u pet shopu pa su nju trazili![]()
Ljiljo, potpuno si u pravu.
Moj Aleksa je od bebe obožavao životinje i bez ikakvog straha im prilazio... Toliko je bio slobodan da smo uvek morali biti oprezni kad se nađe u blizini životinje. Uzimao je piliće u ruke (njegova čuvena izjava vezana za živinarnik: "I meni ne mirišu lepo... Ali kad ih volim!"), oduševljavao se teocima... Ima jedan diskont daleko izvan grada gde smo mi, kad je on bio mali, odlazili po krem bananice (svi su umirali od smeha kad čuju da vozim Aleksu biciklom 5-6km u jednom pravcu da bismo pazarili krem bananicu) i često smo nailazili na stado ovaca. Uvek je želeo da im priđe, a jednom se desilo da su prelazile put baš ispred nas. Našli smo se okruženi ovcama sa svih strana! Čovek nosi u svakoj ruci po jedno jagnje ižuri prema nama i dovikuje: "Ne bojte se... Sad ću ja da ih razjurim..." Aleksa pruža rukice da ih dohvati. Zamolim ga da priđe, dete oduševljeno i čovek sav srećan mu pruži jagnje da ga pomazi. Te sreće...
Posle me je dugo "muvao" da "kupimo" ovcu
Imamo baba-tetu na selu pa smo i nu ubeđivali, a na pitanje da li veliku ili malu, glasno je razmišljao i nikako da se opredeli, sve do trenutka kad se genijalno setio: "Kupićemo veliku. Pa će nam velika roditi malo i imaćemo i jedno i drugo!"![]()
Ljiljo divno napisano,![]()