Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I pored ljubavi prema psima, sebe ne smatram ludačom,a ne pripadam ni onima "bolje rodi dete nego što šetaš psa", obzirom da sam se baš potrudila kada su deca (a i psi) u pitanju. Nisam bolesno pedantna ali nisam ni štrokuša,a to dokazuje činjenica da moja deca nikada nisu bila bolesna ( sem po koji grip),a ovaj mališa se gaji na istovetan način kao njegova mama, tetke i ujaci pre njega.
Njegov dolazak je uneo pometnju kakva se ne viđa među psima. Svaki se trudio da ga baš on pričuva,a ako bih ga za trenutak ostavila samog,a on počeo da plače, redom bi dotrčali kod mene i krenuli u "objašnjenje" onoga što se dešava! Sada sa 6 meseci nepogrešivo pokazuje ko je Sava, a ko Don, dok mamu i babu ne poznaje! Jovan Vladimir sa Donom
"Mali, svog si me izbalavio!"
Tea u ulozi dadilje
Šta hoćete? I druge dadilje dremaju uz novine dok beba spava!
Sve mi se nešto čini da su pomešali uloge, pa je Sofija zver a Džekil lepotan! Tako se i moj Gizmo ponaša sa Milicom, malo je trpi pa pobegne. Umeju deca da budu jako dosadna.