Da Vinčijev kod

Da, ali je problem sto su sve cetiri vrlo slicne.
Dobro je da sam prvo procitala "Da Vincijev kod" i "Andjele i demone", jer ne verujem da bi mi se, nakon ostalih, svidele u istoj meri.
Nekako su sablonske. Secam se da sam tad imala takav utisak.

Poslednja izmena:
Volim Dena Brauna. To što su mu sve knjige slične ne mora biti problem, naprosto, daje autoru lični pečat. Uživala sam dok sam čitala Da Vinčijev kod, jer me nije zamarala misao o autentičnosti. Za to postoji istorija. A i ona je diskutabilna, u zavisnosti od autora.

Pa, to stoji, ali mi nije zanimljivo da citam knjigu kojoj vec znam kraj.
U svakom slucaju, ovo je tema o "Da Vincijevom kodu", a ta knjiga mi se svidela. Ne kao "Andjeli i demoni" (valjda zato sto sam prvo nju procitala), ali je zanimljiva. Zapravo, tad je bila, pre nekoliko godina, sad mi se ne bi svidela.

Pročitala sam "Da Vinčijev kod" i "Anđele i demone", dobre su kao trileri obe, pobuđuje interesovanja za umetnička dela, u "Da Vinčijevom kodu" je i religijski aspekt zastupljen. Nisu knjige koje treba potpuno odbaciti, ali nisu ni za Nobelovu nagradu baš. Za uživanje na nekoj plaži su idealne, a lepo je što su, čini mi se, podjednako zanimljive i muškarcima i ženama :manikir:

Back