Corto_Maltese
Početnik
- Poruka
- 1
Kakvi su vasi komentari na pomenuto delo, da li vam se dopada ta knjiga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:Pa, takakv je pisac. Ne chita mi se neshto bash Andjeli, poshto kazu da se vrti oko fizike. :?
E, lepo. Onda cu je sigurno prochitati...Banshee:Tinar:Pa, takakv je pisac. Ne chita mi se neshto bash Andjeli, poshto kazu da se vrti oko fizike. :?
jeste,ima pomalo fizike,ali strasno je interesantno.nije ono skolsko,dosadno,to ni ja nisam nikada volela.
Tinar:E, lepo. Onda cu je sigurno prochitati...Banshee:Tinar:Pa, takakv je pisac. Ne chita mi se neshto bash Andjeli, poshto kazu da se vrti oko fizike. :?
jeste,ima pomalo fizike,ali strasno je interesantno.nije ono skolsko,dosadno,to ni ja nisam nikada volela.
Nego, pocheli su da snimaju film i glavni likovi su Tom Henx i Audrie Toutou (ne znam kako se tachno pishe). Nisam ih bash tako zamishljala... :?
,ona bi jos i mogla da prodje...ali,ajde bas da vidimo sta ce da ispadne od svega toga...u sustini se uvek razocaram u ekranizacuju knjiga.

Shtete...Pjer_Nis:Zanimljivo:
Katolicka crkva je bacila anatemu na 'Kod'.
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=38306&rubrika=Kultura
Pobunjenik:Књига је недоречена. Наиме, читаоцима се "отркрива" чињеница да се Исус женио и да је имао потомство, али се и на томе завршава.
Slažem se. Smatram to nedostatkom inspiracije da se djelo do kraja oblikuje i definira.
Ne mogu reći da mi se knjiga uopće nije dopala (pročitala sam je prošli tjedan) ali mislim da je razvikana i da se oko nje diglo buke više no što zaslužuje.