Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a što me citiraš onda da mi je znati, ničim izazvana :lol:
drž se ti kršnih crnogoraca :lol:

Pa upravo zato sam te citirala da podelim utisak sa narodom da sam mislila da si zensko.
Normalno je da cu se drzati krshnih ljudi, msm ko normalan tezi zgoljavosti... :lol:

Evo, obecavam da te vise necu citirati ako budes imao pametne postove, casna pionirska tako mi Bog pomogo.:)

Poslednja izmena:
da nakacim jednu sad dok niko ne vidi...

a2essp.jpg
[/IMG]

pre ću i na ljis da se kačim nego ovde gde će uz povike iz kurana da bacaju kiselinu :lol:

...sto se bre krvite:lol:...ja sam jedina koja ne gotivi takve slike a poznata sam k'o limenka...eto, ti meni licis na onog jednog, jaoj kako se zvase, glumio u Tjudorovima glavnu ulogu, i bas bi bilo cool da te cesce gledamo i zamisljamo u nekim (kasljuc kasljuc) scenama...bas nisi drug znasssss, skidaj se! :lol::mrgreen:

...sto se bre krvite:lol:...ja sam jedina koja ne gotivi takve slike a poznata sam k'o limenka...eto, ti meni licis na onog jednog, jaoj kako se zvase, glumio u Tjudorovima glavnu ulogu, i bas bi bilo cool da te cesce gledamo i zamisljamo u nekim (kasljuc kasljuc) scenama...bas nisi drug znasssss, skidaj se! :lol::mrgreen:

onaj shto je glumio i u "zabeleshka o skandalu" ?
a jes vala bio dobar, al meni ne lichi..mada mozda iz nekog ugla :think:
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back