tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Када ја поставим слику у оделу и са краватом, не ваља вам; када се сликам у бермудама, опет вам не ваља...Нећу више да поставим ни једну, обећавам...![]()
nisam te ja oterala- da udje u zapisnik !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када ја поставим слику у оделу и са краватом, не ваља вам; када се сликам у бермудама, опет вам не ваља...Нећу више да поставим ни једну, обећавам...![]()
ocu ja sutra popiti crveni zbog spama????

jesam- ne na javnom mestu, i nisam mahala tim slikama ljudima ispred nosa .... to se zove privatnost
po slici i prezentovanju bih rekla da je tinejdzerka
drugo vreme znaci cao kulturo- zdravo pinkulturo ?
ne bih rekla![]()

Ako moderator nije takvu sliku prebacio na ljis..ne razumem zašto bi smo bili veči popovi od patrijarha?
Bilo bi degute da se vide bradavice ženske , guze u gro planu..tange.. testisi i slične neukusne masne viseće sarme po telu...itd...sve što navodi na ponudu..
no malo .lepih nogu...cipela, skladnog tela..pa i neskladnog..sve smo to mi...
a svadbe..i reportaže pink sadržaja.igranje po stolovima....ma dajte molim vas !

meni je ona slika sa muskim rukama umesto brusa bila preslatka,bas mi je bilo krivo kakvu je negativnu lavinu pokrenula
i teh,znas da si mi draga,al zar nisi ti pre par meseci postavila sliku u kupacem,noge u prvom planu i vrlo si glasno insistirala na tome kako su tvoje najlepse i zasto se ne obraca dovoljna paznja na njih?
i ja postavljam slike u kupacem,sto mu dodje isto kao da sam u vesu

Ajde da ne pricamo o meni,nego da ako je moguce, da bi bila kvalitetna rasprava, nego uopsteno. Neki ljudi vole da dele intimu? ti cenis da je to lose? I najvaznije- CENIS DA IMAS PRAVO DA OSUDJUJES? :}

...zene,da li ste vi ikad bile na pdf LJiS????Skoknite,i ako nadjete te slike koje vi imate u glavi,svaka cast.Naravno mislim na slike forumasa,eroCke slike su poseban pdf.
Toliko.

ocu ja sutra popiti crveni zbog spama????

Preterujes Tehduduk, o kulturi ovde ne treba pricati na forumu. Pogledaj obhodjenje, to je osnova a nje ovde nema
U 21.-om veku treba se osloboditi verskih predrasuda![]()
...zene,da li ste vi ikad bile na pdf LJiS????Skoknite,i ako nadjete te slike koje vi imate u glavi,svaka cast.Naravno mislim na slike forumasa,eroCke slike su poseban pdf.
Toliko.

videla da su tamo prvi skinuli sliku MS, koju ovde nisu ni takli![]()

...a viris i tamo,m?![]()
Dobro,ta slika je imala drugu pozadinu,ne smem o tome.

slike ko slike, ko i ovde...samo shto tamo ljudi sebi daju malo vishe slobode u komentarima
ali ja kad sam videla par slika shto je brajan okachio
naravno bile su ubrzo obrisane...mislim da sam tad i prestala tamo da postujem
o kakvim verskim predrasudama kuckas?
ako aludiras na mene- ja sam ateista![]()
a detinjstvo nas prati celog zivota
A jel će ćera takve slike da meće na forume i tako to?...sta je tu cudno?Naravno da ce i njenu cerku neko tako drzati....ili sam nesto propustila?
... a zasto vise volite da gledate ljude u losem izdanju, sa podocnjacima i celulitom![]()

...ma da,i tamo postoje neka pravila.A komentari su![]()
Можеш са мном да попијеш црвени сок од грожђа...![]()