Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako moderator nije takvu sliku prebacio na ljis..ne razumem zašto bi smo bili veči popovi od patrijarha?:think:

Bilo bi degute da se vide bradavice ženske , guze u gro planu..tange.. testisi i slične neukusne masne viseće sarme po telu...itd...sve što navodi na ponudu..
no malo .lepih nogu...cipela, skladnog tela..pa i neskladnog..sve smo to mi...

a svadbe..i reportaže pink sadržaja.igranje po stolovima....ma dajte molim vas !

ako moderator kaze da ta slika pripada ovde, ja treba da je gledam?
ne bih rekla ...

meni je ona slika sa muskim rukama umesto brusa bila preslatka,bas mi je bilo krivo kakvu je negativnu lavinu pokrenula

i teh,znas da si mi draga,al zar nisi ti pre par meseci postavila sliku u kupacem,noge u prvom planu i vrlo si glasno insistirala na tome kako su tvoje najlepse i zasto se ne obraca dovoljna paznja na njih?
i ja postavljam slike u kupacem,sto mu dodje isto kao da sam u vesu

Изгледа да сам доста тога пропустио овде!?:)

Ajde da ne pricamo o meni,nego da ako je moguce, da bi bila kvalitetna rasprava, nego uopsteno. Neki ljudi vole da dele intimu? ti cenis da je to lose? I najvaznije- CENIS DA IMAS PRAVO DA OSUDJUJES? :}

izvini- smokva je spomenula tvoju fotografiju koju sam, na zalost, videla

ne kuckam o tebi, nego o slikama na temi

ako volis da delis intimu - to nije lose, ali postoji adekvatno mesto i za to, gde ce svi biti odusevljeni

najvaznije- da osudjujem? ko te osudjuje devojcice, samo komentarisem ...

Када ја поставим слику у оделу и са краватом, не ваља вам; када се сликам у бермудама, опет вам не ваља...Нећу више да поставим ни једну, обећавам...:)

Ko je tebe sada šta pit'o?..Nemo mi praviš sekiraciju...taman smo se navikli na kravatLe i zlatne satove :(

Poslednja izmena:
...zene,da li ste vi ikad bile na pdf LJiS????Skoknite,i ako nadjete te slike koje vi imate u glavi,svaka cast.Naravno mislim na slike forumasa,eroCke slike su poseban pdf.
Toliko.

slike ko slike, ko i ovde...samo shto tamo ljudi sebi daju malo vishe slobode u komentarima
ali ja kad sam videla par slika shto je brajan okachio :bljak:
naravno bile su ubrzo obrisane...mislim da sam tad i prestala tamo da postujem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back