steta.. ovoe sjajno
...eeeee...bilo nekad, ta se i meni mnogo dopada, za samo godinu dana, ne licim vise na sebe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steta.. ovoe sjajno

....ishvali mi podmaldak....ovo je bas lepo procitati..![]()

, mogla si i bez...cvike.ma ja sam jedno cerekavo stvorenje...hvala Koto...
...ja vac jednom rekoh za tebe, da sam iznenadjena kako lepo i veselo izgledas uvek, nasmejana na svim slikama...![]()
))ma ja sam jedno cerekavo stvorenje))
osim kad nisam.
a onda bas, bas nisam.
cek sacu nadjem jednu ozbiljnu..

pa sunce je sijaloJel ovo slika pred Maticarskim vratima, mogla si i bez...cvike.

pa ja uopste nisam riba bre jekoCovece, ti meni na fotkama uopste ne licis na sebe. Mnogo si bolja riba uzivo. Mozda zato sto ti se ovde ne vide ochi, a one su glavne.

ocu i ja da pijem sta si i ti...kakva recenicka konstrukcija![]()
ma ja sam jedno cerekavo stvorenje))
osim kad nisam.
a onda bas, bas nisam.
cek sacu nadjem jednu ozbiljnu..
e, mojne trazis ozbiljnu...
bolje nadji neku dje se ta aljina vidi kompletna + cipele
mislim, ebo oci kad imas taki...batak![]()

pa sto ne rece ranije da mogusafira dušo...ti si vižljasta i vitka, mož da imaš koga hoćeš..u čem je frčkica?...rečenicu će skapirati slikari...nisam želela da kažem da ima grudi ćvrste velike stoje kao bombe na gotovs a guza razbija vrhove svetske-jer je to već erotsko, kojotovsko pujdanje i nabijanje elektriciteta
![]()

...nekad si ovde jako "ostra", zato te nisam povezivala sa nekim ko je veseo i nasmejan uvek...
...eto kako pisanje nekad nema veze sa onim sto mi jesmo ustvari...
e ***, pa nemam celu aljinu, svugd je secena..a posto je lan, vec je izbledela
a obozavaaam je
a moj batak nema na slike.
ne mozh da stane![]()

...nekad si ovde jako "ostra", zato te nisam povezivala sa nekim ko je veseo i nasmejan uvek...

koto, ribac si sjajan...moraš sa jekom da se družiš da ti malce renovira imidž...mislim da bi te preporodio![]()
))

Другарице су јој је рекле да је глупо што је дошла у старкама на матуру, била је једина у разреду која није имала штикле од 15 центиметара, а у целој школи, осим ње, само две девојчице су биле у балетанкама...
Пријало јој је да чује ваше коментаре у репутацијама и на теми. Хвала вам! 
pa sto ne rece ranije da mogu
sad cu oma da zovem Kijanu Rivsa da vidim d ali si u pravu![]()
ej tetka.....brisi...ono napreda ne, mani ti mene jekinog imidza))
jeki jekin imdz stoji super.
meni moj imidz sasvim odgovara.
ja sam bre bila tetka i sa 19, nemoj ti meni sad tu da remetis koncepciju![]()

pa sto ne rece ranije da mogu
sad cu oma da zovem Kijanu Rivsa da vidim d ali si u pravu![]()
ae da kladimo da mladjahni Džordži ima sličnosti sa Kianu?Onakav torzo i kukovi....ali mislim da je smedj sa tamnim okicama
![]()

..pa ja jesam matora....ali nisam toliko i ocajna

Zar ga nisi onomad navatala???![]()
![]()
![]()

eh...ostade zmajče bez komplimenata...haljinica je divna...mala crna...baš lep kroj...a ti...neka mužkići udare paljbu komplimenata![]()