Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ocu i ja da pijem sta si i ti...kakva recenicka konstrukcija :)

safira dušo...ti si vižljasta i vitka, mož da imaš koga hoćeš ;)..u čem je frčkica?...rečenicu će skapirati slikari...nisam želela da kažem da ima grudi ćvrste velike stoje kao bombe na gotovs a guza razbija vrhove svetske-jer je to već erotsko, kojotovsko pujdanje i nabijanje elektriciteta ;)

safira dušo...ti si vižljasta i vitka, mož da imaš koga hoćeš ;)..u čem je frčkica?...rečenicu će skapirati slikari...nisam želela da kažem da ima grudi ćvrste velike stoje kao bombe na gotovs a guza razbija vrhove svetske-jer je to već erotsko, kojotovsko pujdanje i nabijanje elektriciteta ;)
pa sto ne rece ranije da mogu:p
sad cu oma da zovem Kijanu Rivsa da vidim d ali si u pravu:zag:

...nekad si ovde jako "ostra", zato te nisam povezivala sa nekim ko je veseo i nasmejan uvek...
...eto kako pisanje nekad nema veze sa onim sto mi jesmo ustvari...

:)
ali afro, moje pisanje i te kako ima veze sa onim sto sam ja u stvari.
kao sto ima i moj osmeh.
nismo slike, visedimenzionalni smo ljudi.
mene to ne plasi, niti pokusavam da to sakrijem.:)

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

П.С.

Хвала свима за комплименте, прочитала сам их мојој матуранткињи и пуно су јој значили! :) Другарице су јој је рекле да је глупо што је дошла у старкама на матуру, била је једина у разреду која није имала штикле од 15 центиметара, а у целој школи, осим ње, само две девојчице су биле у балетанкама...:confused:...А она, ко сваки тинејџер који жели да буде ''ин'', била је очајна што се разликује...:( Пријало јој је да чује ваше коментаре у репутацијама и на теми. Хвала вам! :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back