baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Jao sto sam nasla dobru staru fotku, skeniranu.
Pogledajte prilog 191431
Ae jos neko da kachi slike, necu samo ja.![]()
he he he, Džon Lenon fazon: )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao sto sam nasla dobru staru fotku, skeniranu.
Pogledajte prilog 191431
Ae jos neko da kachi slike, necu samo ja.![]()
....ti si bre Jeko lepa i ne ispavana...
....ja em matora, em ni kad se kao namestim na nekim slikama ispadnem ko kreten....
....a nema ko da me slika vec neko vreme....

he he he, Džon Lenon fazon: )))
Ae, ne lupaj. Malo mi je dosadilo sto na ovoj Krsti svi glumataju nekakvu skromnost (izuzimam Bejbi Dzejn iz ove konstatacije).

Ae, ne lupaj. Malo mi je dosadilo sto na ovoj Krsti svi glumataju nekakvu skromnost (izuzimam Bejbi Dzejn iz ove konstatacije).

A meni se cini da imas puno lepih slika tamo koje ne zelis da delis sa forumasima.
E, sad lupam!
zna Afro..ja ne glumim skromnost..jer to nije moje prirodno stanje..ja sam samo jednostavna (barem mislim)![]()
zna Afro..ja ne glumim skromnost..jer to nije moje prirodno stanje..ja sam samo jednostavna (barem mislim)![]()

:tibi:zna Afro..ja ne glumim skromnost..jer to nije moje prirodno stanje..ja sam samo jednostavna (barem mislim) nije ni to...mislim da sam prirodna..nisam foler ni po kojem pitanju..ali ovde ste svi jako fit..pa to ovi muški jako vole, a ja znam da jesam hariznatična...-nesumnjivo...![]()

Valjda ima i vise onih koji...znaju:tibi:

Meni je ona crna mnogo lepa.
Meni je ona crna mnogo lepa.

...a moja crna da crnja ne moze biti
ma, jesi li videla slike ove plavuše sa svadbe...kao glumica je...ten...telo vretenasto aerobno a ima razudjenosti na akcentima...anatonija skladna...srazmerna...
mada i crnka ima neku čulnost neverovatnu...a bebac...ono je tek milina![]()

...evo jedne, slikala me cera pojma nisam imala....
...molim da se ne kopira, da bi je obrisala posle....hvala![]()
ma, jesi li videla slike ove plavuše sa svadbe...kao glumica je...ten...telo vretenasto aerobno a ima razudjenosti na akcentima...anatonija skladna...srazmerna...
mada i crnka ima neku čulnost neverovatnu...a bebac...ono je tek milina![]()