gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Te fotke dobijes, kao sa roler kostera.Podvodne kamere neke..sta ti ja znam.
Aha, ok. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te fotke dobijes, kao sa roler kostera.Podvodne kamere neke..sta ti ja znam.
Oooo, tu nam je i najlepša guzza foruma.
Dobro jutro!

Us/rala sam se. I svo vreme se pitala sta mi je ovo trebalo, sta mi je ovo trebalo...Ali nismo mu bili zanimljivi.
 ali sam se posteno uplasila moram priznati. Izazovi valjda postoje da im se ne moze odoleti.
 ali sam se posteno uplasila moram priznati. Izazovi valjda postoje da im se ne moze odoleti.
Ja sam insistirala da se to proba, horoskop kaze da mi ne preti opasnost u vodi i nasilna smrt,:roll: ali sam se posteno uplasila moram priznati. Izazovi valjda postoje da im se ne moze odoleti.

od prekjuce
pećina u Petetnici
nisam očekivala da idem tamo, tako da sam bila na štiklama i jedva se penjala ustvari silazila niz još uvek zaleđene staze, bogaze, otuda ovakav izraz lica

[/IMG]

od prekjuce
pećina u Petetnici
nisam očekivala da idem tamo, tako da sam bila na štiklama i jedva se penjala ustvari silazila niz još uvek zaleđene staze, bogaze, otuda ovakav izraz lica
Od sinooooć, književno veče posvećeno Miki Antiću
Sjajne su vam ogrlice ... odlične ...
Vilo, mnogo mi se dopada ovaj kardigan, je l' to ona petrolej plava? A i ogrlica i košuljica su lepe.

od prekjuce
pećina u Petetnici

[/IMG]
 ili čekaju još lepše vreme...
 ili čekaju još lepše vreme...Pogledajte prilog 177165
Ponedeljak - ribasto
Utorak - romanticno ( sto bi rekla tara )
Sreda - opusteno

?
?