Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje novo "cvjetkasto shalce"...kao nagovjestaj dashka proljeca, valjda ga zato i uzeh...ostatak je sve crno (pa se ne vidi :mrgreen:)...

lepo ti je šalče, al iskreno, sve pada u drugi plan u odnosu na usne
to mi je prvo upalo u oči :super:

Budio se medaaaa! :malav:
Kako je granulo sunce i počelo zaista da svanjava, tako mi se vratila volja za oblačenjem i fotkanjem :D

Evo danas, u slavu proleću:

Pogledajte prilog 176904 Pogledajte prilog 176903

diiiiivan mantilić :aha:

Aj, molim te ako imas, postavi malo blizu sliku te koshuljice da vidim boju i tkanje. :flert:
Taman sam škljocnula dvaput i istrošila se baterija. Evo:

IMG_2148.jpg
IMG_2149.jpg

Boja je neka mrka (nit crna nit braon nit siva) i prljavo roze, standardni onaj pamuk. Rukavi su puf, tek da pokriju rame, a dekolte je prošiven elastičnim koncem, pa mogu rukavi da se obore na nadlaktice i odlično stoji i tako, nigde se ne "grbi".

Taman sam škljocnula dvaput i istrošila se baterija. Evo:

Pogledajte prilog 176909 Pogledajte prilog 176908

Boja je neka mrka (nit crna nit braon nit siva) i prljavo roze, standardni onaj pamuk. Rukavi su puf, tek da pokriju rame, a dekolte je prošiven elastičnim koncem, pa mogu rukavi da se obore na nadlaktice i odlično stoji i tako, nigde se ne "grbi".

Super je. Cak i na sitnoj fotki sam znala da ce me oduseviti te (ne)boje (msm boje koje se ne mogu definisati i idu uz sve i svasta). Hvala za sliku. :)

Bez zelje da spamujem, ili glumim nekom drvenog advokata, ali...govoriti (pisati) nekom sta je kic, sta s cim ide, i sve u tom stilu...niti je tema, niti je iko za "modni ziri" kompetentan. Jedno je licno misljenje, i to je ok-npr. meni se to i to ne svidja (posteno, o ukusima se i ne raspravlja)...ali, nametati svoj stav kao "must have/be", smijesno...pogotovo odrasloj, formirano osobi koja nosi sta hoce, i ima ogledalo, svjesna je sta nosi i gle cuda, zadovoljna s tim... :mrgreen:

Šta svašta? Misliš sad tripujem da ne valja? Nije masno i odvratno i te munje?

E, da samo da napomenem da ovako neobavezno ćaskam bez griže savesti jer sam procenio da mi je svejedno kako i šta pišem pošto bez greške budem izbrisan.

Dakle, uglavnom vodim računa, napišem dva-tri komentara na dan, trudim se da koliko toliko budu u skladu sa temom, da ne budu dosadni, da poneko poželi da ih pročita - i ladno od tri napisana, dva budu obrisana.

Ali zato svakakve budalaštine stoje. Ne smeta meni da stoje budalaštine, nego nikako ne mogu da pohvatam kriterijum šta je to što treba da napišem da bi preživelo dan. Koja magična reč treba da stoji u kometaru, koji smajli?
To mi smeta. Oću da se družim sa vama, da se uklopim. Naučite me da budem neupadljivo dosadan.

:( ne umemo.mi smo samo upadljivo dosadni

i da mi opet ne kazedu da sam spamerka i da me ne brisedu,evo jopet fotka,moj oчka baca mrezu,a ja veslam(mislim,to se ne vidi,to treba da zamislite)

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Bez zelje da spamujem, ili glumim nekom drvenog advokata, ali...govoriti (pisati) nekom sta je kic, sta s cim ide, i sve u tom stilu...niti je tema, niti je iko za "modni ziri" kompetentan. Jedno je licno misljenje, i to je ok-npr. meni se to i to ne svidja (posteno, o ukusima se i ne raspravlja)...ali, nametati svoj stav kao "must have/be", smijesno...pogotovo odrasloj, formirano osobi koja nosi sta hoce, i ima ogledalo, svjesna je sta nosi i gle cuda, zadovoljna s tim... :mrgreen:

jos jednom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back