gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Te fotke dobijes, kao sa roler kostera.Podvodne kamere neke..sta ti ja znam.![]()
Aha, ok. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te fotke dobijes, kao sa roler kostera.Podvodne kamere neke..sta ti ja znam.![]()
Oooo, tu nam je i najlepša guzza foruma.
Dobro jutro!![]()
Us/rala sam se. I svo vreme se pitala sta mi je ovo trebalo, sta mi je ovo trebalo...Ali nismo mu bili zanimljivi.![]()
Ja sam insistirala da se to proba, horoskop kaze da mi ne preti opasnost u vodi i nasilna smrt,:roll: ali sam se posteno uplasila moram priznati. Izazovi valjda postoje da im se ne moze odoleti.![]()

od prekjuce
pećina u Petetnici
nisam očekivala da idem tamo, tako da sam bila na štiklama i jedva se penjala ustvari silazila niz još uvek zaleđene staze, bogaze, otuda ovakav izraz lica
![]()
![]()
[/IMG]![]()

od prekjuce
pećina u Petetnici
nisam očekivala da idem tamo, tako da sam bila na štiklama i jedva se penjala ustvari silazila niz još uvek zaleđene staze, bogaze, otuda ovakav izraz lica
Od sinooooć, književno veče posvećeno Miki Antiću![]()
Sjajne su vam ogrlice ... odlične ...![]()
Vilo, mnogo mi se dopada ovaj kardigan, je l' to ona petrolej plava? A i ogrlica i košuljica su lepe.
od prekjuce
pećina u Petetnici
![]()
![]()
[/IMG]![]()
ili čekaju još lepše vreme...Pogledajte prilog 177165
Ponedeljak - ribasto
Utorak - romanticno ( sto bi rekla tara )
Sreda - opusteno

?