Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehehe, on je trebalo da bude ludi sesirdzija ovaj put, a ne Vili Vonka.
Ali su mu ovi konci oko vrata definitivno bili hit na maskenbalu. A masnu je skinuo sa jelke....

Ja sam prirodna plavusa tako da mi je ovo sa crnom kosom bilo jako zanimljivo za izvedbu. Neki ljudi me nisu prepoznali uopste, hehe...

Inspiracija Tim Bartonom u svakom slucaju...meni ste pravo osvezenje...

Peek und cloppenburg ( -1 sprat - Pepe jeans, Guess) Mariahilfer., Donauzentrum
Esprit edc Mariahilfer. najveci Esprit u gradu
Replay - Brandstätte
Mavi - Gerngross

Hvala Vilo, Esprit obozavam ali zbog pufnaste gradje mi odgovaraju samo tamno teget modeli bez ispranih detalja, prosetacu definitivno i hrabro isprobati....hvala puno...

trlijan fenomenalno

evo mene, danima ovako i mnogo mi lepo
canvasg.png

E ovo je najlepša slika... z;)

...da si zensko znao bi o cemu govorim...od 30 komada mozda bi mi eventualno odgovarao jedan model i to je cak diskutabilno...duzina, visina struka, boja, kroj, odnos struk-kuk-butine, osecaj stegnutosti i teskobe...

Ma uzas, stvarno. Blago tebi kada nemas drugih, vecih problema.

p.s.: vecina modela su bas napravljene za takve koje su gradjene kao ti. Terorisanje normalnih ljudi od strane industrije, propraceno kampanjama, koje promovisu da je svako zensko celjade teze od 40 kila debelo. Poserem im se na izgladnele manekenke, kojima se kosti vide.

Imam i vise nego sto mi treba i nista mi se zivo ne svidja.
Ono sto mi se svidja pravljeno je za lutke iz izloga samo i jedino njima dobro stoji, mojih 58 kg ne staje u to.

odavno sam to shvatila, ali ne i prihvatila *ili je za lutke ili za babe....ništa za nas napupele omladinke skojevke...

Samo nek nije mekano ko jorgan... z:mrgreen:

alo...mekan ko duša ne ubiva...

Šta je tu čudno. Ljudima bode oči ono što nemaju, u ovom slučaju je to baja. Nije poenta što je on među nogama, već što nije njihov, i zbog toga je za osudu onaj ko ga ima, je l' te?
A Andreavk se izgubi dete braneći kiselu, gde je kisela da brani nju? :rotf:
Da sam ja Hellen, stavila bih još par slika s bajom: ja preko njega, on preko mene, on u mom krilu, ja u njegovom, i ne mogu više da se setim šta bih stavila. Valjda bi ućutale zlobnice, jer klin se klinom izbija.
Hellen, carica si!
slažem se

Zapravo, krvi je baja. Da je Hellen držala violončelo među tako raširenim nogama, bila bi umetnica, a pošto je baja u pitanju Hellen je bludnica :lol:

sreća te ja be okači svoje umetničke slike....sa kontrabasom

Милева, ајд' што ми се свиђа како изгледаш, ајд' што имаш Бају, али ме боја твоје косе заиста увек изненади! И моја природна боја је слична, час црвенкаста, час сивкаста, час плава..али не тако изразито различита. Не мораш да се фарбаш, само да пазиш како ти пада светло..:)

Evo mene sa docheka sa voljenim stvorenjem... Jaako mi je zao sto se nisam uslikala sama od glave do pete, imala sam super aljinche :)
Al nema veze... bice jos prilika :)
162968_1634723079931_1592332166_31499982_1996953_n.jpg

ps. zanemarite kantu od jupola na podu, to je bila nagrada onome ko prvi povrati :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back