Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btw, i ja baju imam...a vi kako oćete:zskace:

dscf0117o.jpg

I mene ova opaka boles` napala, jedino sto jos i dalje kupujem farmerke u neogranicenim kolicinama ( ovo je otprilike ekvivalent Mirkinim cipelama na vrhuncu slave).

....a gde ih kupujes Vilo ako nije tajna, ja imam veliki problem sa pronalazenjem farmerica pa ih i ne trazim, ode mi pritisak u milion kada krenem da isprobavam jer mahom nisu ukrojene pa se skroz razocaram prilikom probe...
...ovih dana jedino kupujem cipele, uzela tri para u pet dana, mahom nema za mene nista, nista pa kad naletim na neku radnju, da se nisam uzdrzala kupila bih deset pari...

Evo slika sa Maskenbala od 25. decembra.

Za pocetak outfit, a poslednje dve slike su iz KSTa.

251220102680.jpg
251220102691.jpg

img2004xb.jpg
251220102696copy.jpg

Bila je jos 1 Amy, ali ja sam imala vecu kosu od nje pa smo se slozili da sam ipak bila bolje, hehe...

Inace, tetovaze sam iscrtala flomasterom za CDove i jedva sam ih skinula naredni dan. Samo varikinu sto nisam primenjivala u procesu skidanja tetovaza...

Ejmi ti li si? :)
Bas dobro izgleda ;)

@Radda65: svesno sam se trudio da ih odvojeno shvatis (ostavio sam jedan prazan red izmedju prve i druge). z;)

@smokvicica: znaci to je motiv kacenja slika? Onda imas gadan problem u pravom zivotu, ako moras pohvale i paznju da trazis na forumu.

@Cipelic: za ono "Ejmi", svaka ti cast. :worth::zcepanje:

Evo slika sa Maskenbala od 25. decembra.

Za pocetak outfit, a poslednje dve slike su iz KSTa.

251220102680.jpg
251220102691.jpg

img2004xb.jpg
251220102696copy.jpg

Bila je jos 1 Amy, ali ja sam imala vecu kosu od nje pa smo se slozili da sam ipak bila bolje, hehe...

Inace, tetovaze sam iscrtala flomasterom za CDove i jedva sam ih skinula naredni dan. Samo varikinu sto nisam primenjivala u procesu skidanja tetovaza...

Vili Vonka ili Ludi Sesirdzija i Ejmi...fenomenalno...cestitke tebi i tvom prijatelju na masti, izgledate divno....

Hehehe, on je trebalo da bude ludi sesirdzija ovaj put, a ne Vili Vonka.
Ali su mu ovi konci oko vrata definitivno bili hit na maskenbalu. A masnu je skinuo sa jelke....

Ja sam prirodna plavusa tako da mi je ovo sa crnom kosom bilo jako zanimljivo za izvedbu. Neki ljudi me nisu prepoznali uopste, hehe...

Ebt, šta se napravi od jedne slike koja je najpre slatka i simpatična z:)
Aj se pretvaramo da nije bilo slobodnijih slika na temi, doduše od onih koji koleginici nisu baš interesantni za ovakv komentarisanje z;)

Lepo ja kažem na onoj drugoj temi, moralni kamenolom, samo čekam kad će da oforme trojke, pa da jujuču na svakoj drugoj temi :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back