Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoooo bems, hocu ovaj dzemper! I papuce!![]()
))sa uvucenim stomakom![]()

... a bile su hlače..doduše sportske iz time out-a ...ladno
ja gledam sta mi je ovde cudno,a ono stomak uvucen,zena ce da se slosi ako fotograf ne pozuri![]()
...evo mene juce i danas...nista se ne vidi ali nije do mene vec do polozaja ogledala i prozora...izvinite...
[/IMG]
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()
Ее, родила мајка два сина, један био бубњар, а други естета, кувар и техно типус... (читај ,,пицајзла своје врсте''![]()

Ее, родила мајка два сина, један био бубњар, а други естета, кувар и техно типус... (читај ,,пицајзла своје врсте''![]()
))
))Ti si jedno simpatično devojče.Evo malo sporta prije neki dan ....
![]()
![]()
Danas me sestra pitala kakva vam je to trenerka... a bile su hlače..doduše sportske iz time out-a ...
Ti si jedno simpatično devojče.

ye8o te bas si bezobrazan
sto svima hvalis zavese a samo danijelu hvalis direktno
ladno
ja gledam sta mi je ovde cudno,a ono stomak uvucen,zena ce da se slosi ako fotograf ne pozuri![]()

teta mileva izgleda ektra za svoje godine!
a sta vi pricate pa vi sve izgledate matoro za svoje godine!
tetka mileva rulz!

)))ye8o te bas si bezobrazan
sto svima hvalis zavese a samo danijelu hvalis direktno
Pa zar ne vidiš da se devojka forografisala u prirodi? Gde su tu zavese, gde je tu parket, jeee?
pa ima roleri,ima beton,ima helanke,ima priroda okolo (jao sto si lepu stazu izabrala,svaka cast!) sad sve mislim da ti nas zapravo hoces da utesis tim kvazi komplimentima

Za zgodnu tetka milevu... jedan vic...
Dođe pijanac u tramvaj i sjedne na kraj. Nakon nekog vremena se izdere:- Svi vi sa leve strane ste kurvee i lopovi, a vi sa desne budale!Svi se okrenu i odmere ga, ali niko ništa. Voze se oni dalje kad opet on:- Svi vi sa leve strane ste kurvee i lopovi, a vi sa desne budale!
Na to sa leve strane se digne jedna postarija gospođa i vikne na njega:- Molim vas ne budite prosti! Ja u 20 godina braka nikad nisam prevarila muža!Na to će pijanac:- Gospođo, molim vas pređite na desnu stranu!!!
![]()