cecilija64
Iskusan
- Poruka
- 5.057
Vandaaaaaaa,
ti si moj idol!!!

ti si moj idol!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ja pomislila da pjevas pred publikom
Протекле недеље, Дечја недеља, ја осмислила и водила квиз за све разреде, била ди џеј, писац текста представе, сценариста, режисер и костимограф..![]()

a ja pomislila da pjevas pred publikom![]()
a ja pomislila da pjevas pred publikom![]()

Uploaded with ImageShack.us
Протекле недеље, Дечја недеља, ја осмислила и водила квиз за све разреде, била ди џеј, писац текста представе, сценариста, режисер и костимограф..![]()

Kruškice bwe nemoj tamo da ideš u ono leglo nemorala i razvrata. Rastrgnuće ti kuče, a tebi ne smem ni da pomislim šta će da urade.
i još da pitam ----------------- da li su ovde dozvoljeni iskreni komentari lli da ostanemo kod ............... LICEMERJA?

ako oćeš iskreno da pohvališ nekog, samo napred...![]()
Iskreno, ostala sam bez teksta kada sam malo više saznala o Šiki.
Lepa je i pametna ... mada se ovde kači. Sviđa mi se.
I ima sjanih, tako lepih devojaka. divno obučenih. Montiranih. Sviđaju mi se zato što one imaju žensku crtu koju ja nemam.
pravo da ti kažem , nismo baš mnogo pametne mi što stavljamo svoje slike ovde...: )

Kruškice bwe nemoj tamo da ideš u ono leglo nemorala i razvrata. Rastrgnuće ti kuče, a tebi ne smem ni da pomislim šta će da urade.
Sto samo po kuci, stvarno imas lepo telo, nece te manijaci,ne brigaj...
To samo nas koje flertujemo vreba opasnost od silovanja![]()

Drugarice lepa učiteljice, očekujem da ćete spavati sa mnom u krevetu, na predstojećoj ekskurzijici?
Drugarice lepa učiteljice, očekujem da ćete spavati sa mnom u krevetu, na predstojećoj ekskurzijici?
Naime, plašim se braka... pardon, mraka!![]()