Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo malo sporta prije neki dan ....

33594_1486937406791_1034592738_31110421_7019013_n.jpg

33594_1486937366790_1034592738_31110420_7811486_n.jpg

Danas me sestra pitala kakva vam je to trenerka :lol:... a bile su hlače..doduše sportske iz time out-a ...

Ее, родила мајка два сина, један био бубњар, а други естета, кувар и техно типус... (читај ,,пицајзла своје врсте'' :)

mirka moze da ti potvrdi kakvu je cerku majka rodila..:D
nije da se hvalim sto je moja..
bolje na vreme da razmisljam..da pravimo dogovor za tog tehno kuvar tipusa,m:malav:

Za zgodnu tetka milevu... jedan vic... ;)

Dođe pijanac u tramvaj i sjedne na kraj. Nakon nekog vremena se izdere:- Svi vi sa leve strane ste kurvee i lopovi, a vi sa desne budale!Svi se okrenu i odmere ga, ali niko ništa. Voze se oni dalje kad opet on:- Svi vi sa leve strane ste kurvee i lopovi, a vi sa desne budale!
Na to sa leve strane se digne jedna postarija gospođa i vikne na njega:- Molim vas ne budite prosti! Ja u 20 godina braka nikad nisam prevarila muža!Na to će pijanac:- Gospođo, molim vas pređite na desnu stranu!!!
:mrgreen:

Za zgodnu tetka milevu... jedan vic... ;)

Dođe pijanac u tramvaj i sjedne na kraj. Nakon nekog vremena se izdere:- Svi vi sa leve strane ste kurvee i lopovi, a vi sa desne budale!Svi se okrenu i odmere ga, ali niko ništa. Voze se oni dalje kad opet on:- Svi vi sa leve strane ste kurvee i lopovi, a vi sa desne budale!
Na to sa leve strane se digne jedna postarija gospođa i vikne na njega:- Molim vas ne budite prosti! Ja u 20 godina braka nikad nisam prevarila muža!Na to će pijanac:- Gospođo, molim vas pređite na desnu stranu!!!
:mrgreen:
:rotf: :rotf: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back