gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
A suknjica?
a u ***** i suknjica....ispo mrak
nista se ne vidi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A suknjica?

al se ja i ovaj telefon ne volim pa to je cudo jedno : (
![]()
naci, ne mere sve nikako ili glava ili ostalo...stagod...![]()
Mada je fotografija namerno, podvlačim namerno, urađena na taj način, konceptualno itekako iskače iz okvira običnosti.P.S.da vidim sada juliana da hvali pozadinu slike![]()
Joj al si je sad nagrdila.Zloćko, jakna je savršena, ali baš savršena![]()

Nastavnice nisam spreman.

Briga me za zimu, briga me za sneg...
Vunene haljine su mi prošlogodišnje otkriće. Kupljene iz nužde, a uvek nošene sa zadovoljstvom
A ove čizme obožavam, toliko da sam morala da kupim i crvene, u kojima se osećam kao šumski vilenjak
Možda uzmem i ljubičaste ove zime, ako ih još budu imali
Pogledajte prilog 86812 Pogledajte prilog 86813
A sad vas pozdravljam, imam neka važna posla da obavim
Pogledajte prilog 86814

,,,ja imam pitanje a ne znam gde da pitam pa rekoh ovde...jel neko nosi braon karmin?
Kako se odredjuje nijansa braon karmina, spram kose ili spram tena?
Ubih se od lutanja po netu...izvin'te za spam...

Ja nosim razne nijanse braon, ali numem da odgovorim na tvoje pitanje![]()

Ja nosim razne nijanse braon, ali numem da odgovorim na tvoje pitanje![]()
..takodje..![]()
,,,ja imam pitanje a ne znam gde da pitam pa rekoh ovde...jel neko nosi braon karmin?
Kako se odredjuje nijansa braon karmina, spram kose ili spram tena?
Ubih se od lutanja po netu...izvin'te za spam...

Karmin boje mesa ne može da omane!![]()

ja koristim Endure( onaj ljubicasti stap ruz) rum raisin,
koristila sam i tamnije braon bez trunke crvenog pigmenta i stoji mi fantasticno zato sto imam maslinast ten.... ali ga vise ne proizvode
![]()

Ja sam imala neki Max factor, boja mesa ali sa više braon i odlično mi je stajao i to mi dala strina pre 100 godina a takve više ne prave i ja sad ne mogu da nađem sličnu nijansu![]()

MIrka niko ne gresi u sminkanju koliko ja gresim...znas kada nesto ne znas pa od grdne zelje da ne omanes omanes bas svaki put...zato se i ne sminkam, Tarabica mi je preporucila maskaru jos pre godinu dana koju ne menjam, pre toga sam imala jedno 5 maskara (kupljenih na osnovu reklame of kors) od kojih mi nije koristila ni jedna, puder onaj Max factor u prahu i ne mrdam dalje po principu dobar je sluzi, i ova dva labella. Kada pokusam da se nasminkam izgledam ili kao rakun ili kao Mortisa Adams...isprobavala sam karmine na ruci i nekako mi se oni sjajni bronzani najvise dopadaju...slikacu se veceras. slikacu i karmin pa mi samo zviznite vox populi jer ovi oko mene nemaju misljenje...
Btw ja cu da kupim onu tvoju suknju cisto da te obavestim, Medvedic je mnogo zgodno stvorenje nego ne stigoh juce da vam kazem...