Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овако сам изгледао пре 6, 7 година... :)

2uxwzo6.jpg

Иначе, качим слику због кошуље коју сам обожавао...
Сад ми се плаче.
Није потрајала ни 10 година...

baš ti lepa ova slika...:D

Нисам...
Вага сам...
Ускоро ће ми рођендан... :)

Потпуно те разумем.
И могу ти рећи да сам уживао у томе да прекорим брата или девојку кад се испостави да су бацили нешто а то нешто нам тад затреба... :lol::lol:
Плус, све су то ствари које су битне у контексту неких догађаја... :)
Сећања...

...aha...vage su kicoši, kako mi nije palo na pamet kad sam videla slike...:eek::lol:
...pa da sve nam nekad treba, ali to bi značilo onda da svi imamo kuće od minimum
200kvm..sa sve podrumima i tavanima, pa da sve što smo nekad kupili, dobili ili šta
već...možemo da sačuvamo..ali na žalost takvi sretnici su retki....:think:

...aha...vage su kicoši, kako mi nije palo na pamet kad sam videla slike...:eek::lol:
...pa da sve nam nekad treba, ali to bi značilo onda da svi imamo kuće od minimum
200kvm..sa sve podrumima i tavanima, pa da sve što smo nekad kupili, dobili ili šta

Откуд ти идеја да сам ја кицош... :)
Нисам.
Али волим пристојно да изгледам...
И надам се да ми то успева...

И по питању тавана и подрума се слажем с тобом...

Нисам...
Вага сам...
Ускоро ће ми рођендан... :)

Trebalo je da znam... :whistling:
sve su vage iste, imam dve u kući... krtice koje samo skupljaju i vezuju se za stvari,

jedna je onomad šizela zbog omiljene olovke, bez koje me može da uči za ispit....
:roll:
a druga je toliko vezana za svoj motor, da mislim da bi ja kad bi morao da bira motor ili ja, izvukla deblji kraj...:mrgreen:

...aha...vage su kicoši, kako mi nije palo na pamet kad sam videla slike...:eek::lol:...pa da sve nam nekad treba, ali to bi značilo onda da svi imamo kuće od minimum

A sta su vodolije posto ja bacam sve ispred sebe, kao termit sam, i sta mi treba i sta mi ne treba...neko sece kosu a ja bacam stvari, poklanjam, samo da mi ne gusi prostor jer krenem doslovno da se davim bez vazduha, jedva i tepih podnosim...sto manje namestaja, sto manje svega osim svetla, da se ja pitam u stanu bi bilo samo osnovno i to izdignuto i na tockice...ima neka psihologija u tome sigurno...:think:

Diki sve su ti slicice divne:heart:

A sta su vodolije posto ja bacam sve ispred sebe, kao termit sam, i sta mi treba i sta mi ne treba...neko sece kosu a ja bacam stvari, poklanjam, samo da mi ne gusi prostor jer krenem doslovno da se davim bez vazduha, jedva i tepih podnosim...sto manje namestaja, sto manje svega osim svetla, da se ja pitam u stanu bi bilo samo osnovno i to izdignuto i na tockice...ima neka psihologija u tome sigurno...:think:

...vodolije su estete i, u većini slučajeva umetničke duše...;)

Срећом сам имао нормалне девојке, а имам и нормалног брата који се повремено потруди па направи ред сад кад нико не брине о мени (кад је бацање ствари у питању)...:D

'El ovo pokušavaš da nam provučeš kroz uši kako sada nemaš devojku? Diki, majstore :zper:
:lol:

Хвала...
Иначе, нисам ни ја хрчак који све скупља око себе (књиге су изузетак)...
Ја то лепо одложим и зато ми требају подрум и таван...
А што се тиче ствари у кући...
Боље је да их има што мање, само неопходне...
Кад је пуно ствари, пуно је и чишћења...:lol:

...vodolije su estete i, u većini slučajeva umetničke duše...;)
па и ми ваге смо естете и уметничке душе...:(
'El ovo pokušavaš da nam provučeš kroz uši kako sada nemaš devojku? Diki, majstore :zper:
:lol:

Не...
Мислим да то сви знају... :)
Не сакривам ја тај податак...:lol:
Имам дечка...:lol::lol::lol::lol:

Хвала...
Иначе, нисам ни ја хрчак који све скупља око себе (књиге су изузетак)...
Ја то лепо одложим и зато ми требају подрум и таван...
А што се тиче ствари у кући...
Боље је да их има што мање, само неопходне...
Кад је пуно ствари, пуно је и чишћења...:lol:

...rekoh ja to za podrum i tavan...:mrgreen:
...kad nemaš onda moraš da prelomiš i odrekneš se nečeg,
a to je baš teško...:(
...knjige je najteže očistiti od prašine:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back