gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Večeras... pidžama izdanje...![]()
...cicak kakve su ti ovo papuce ... ja kupila tati prosle godine neke camper na rasprodaji - na levoj dominira plava a na desnoj zuta boja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Večeras... pidžama izdanje...![]()

...cicak kakve su ti ovo papuce ... ja kupila tati prosle godine neke camper na rasprodaji - na levoj dominira plava a na desnoj zuta boja![]()

strašno...
danas su pukle, tako da sutra lete... 
Već napisah... svilene...strašno...
danas su pukle, tako da sutra lete...
![]()
...cicak kakve su ti ovo papuce ... ja kupila tati prosle godine neke camper na rasprodaji - na levoj dominira plava a na desnoj zuta boja![]()

Та жута је стајала у излогу па је од сунца таква...![]()
daklem ako ste apsolvirali na temu horoskopskog znaka i krtica bilo bi lepo da se vratimo temi - da vas vidim danas : )
) било топлије него код вас у унутрашњости. 

тоо су те слагали......ma ne nego takve su ih napravili - jedna ima ivice zute a druga plave boje i svi koji ih vide pitaju kakve su mu to papuce a on sav ponosan kaze - to je meni moja dada kupila![]()

daklem ako ste apsolvirali na temu horoskopskog znaka i krtica bilo bi lepo da se vratimo temi - da vas vidim danas : )

Nisi pomešala, to su te, uspela sam da ih pronađem u Nišu =D
Nisi pomešala, to su te, uspela sam da ih pronađem u Nišu =D

Сјајне су!
А ја наранџаста, може Дијенек да ме прими под кишобран..
Uploaded with ImageShack.us
Иза мене су ситнице и крупнице које сам добила од ђака. Комп сам добила од мојих момака.![]()

ne znam sto mi je tek sad ovo objavljeno,pa isadne da nisam u toku...uf bre