baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Овако сам изгледао пре 6, 7 година...
![]()
Иначе, качим слику због кошуље коју сам обожавао...
Сад ми се плаче.
Није потрајала ни 10 година...
baš ti lepa ova slika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овако сам изгледао пре 6, 7 година...
![]()
Иначе, качим слику због кошуље коју сам обожавао...
Сад ми се плаче.
Није потрајала ни 10 година...
baš ti lepa ova slika...![]()

Срећом сам имао нормалне девојке, а имам и нормалног брата који се повремено потруди па направи ред сад кад нико не брине о мени...![]()
Хвала...
А ја?
Изгледа као да имам плаве очи...![]()
?Нисам...
Вага сам...
Ускоро ће ми рођендан...
Потпуно те разумем.
И могу ти рећи да сам уживао у томе да прекорим брата или девојку кад се испостави да су бацили нешто а то нешто нам тад затреба...
Плус, све су то ствари које су битне у контексту неких догађаја...
Сећања...

ne...deluju veselo...i prosto sijaju...ko li je bio tu pored tebe?

...aha...vage su kicoši, kako mi nije palo na pamet kad sam videla slike...
...pa da sve nam nekad treba, ali to bi značilo onda da svi imamo kuće od minimum
200kvm..sa sve podrumima i tavanima, pa da sve što smo nekad kupili, dobili ili šta
već...možemo da sačuvamo..ali na žalost takvi sretnici su retki....![]()

Нисам...
Вага сам...
Ускоро ће ми рођендан...![]()

...aha...vage su kicoši, kako mi nije palo na pamet kad sam videla slike......pa da sve nam nekad treba, ali to bi značilo onda da svi imamo kuće od minimum
200kvm..sa sve podrumima i tavanima, pa da sve što smo nekad kupili, dobili ili šta
već...možemo da sačuvamo..ali na žalost takvi sretnici su retki....![]()

..ovde izgledash jako zadovoljno..![]()

A sta su vodolije posto ja bacam sve ispred sebe, kao termit sam, i sta mi treba i sta mi ne treba...neko sece kosu a ja bacam stvari, poklanjam, samo da mi ne gusi prostor jer krenem doslovno da se davim bez vazduha, jedva i tepih podnosim...sto manje namestaja, sto manje svega osim svetla, da se ja pitam u stanu bi bilo samo osnovno i to izdignuto i na tockice...ima neka psihologija u tome sigurno...
Diki sve su ti slicice divne![]()
Срећом сам имао нормалне девојке, а имам и нормалног брата који се повремено потруди па направи ред сад кад нико не брине о мени (кад је бацање ствари у питању)...![]()

'El ovo pokušavaš da nam provučeš kroz uši kako sada nemaš devojku?![]()

...vodolije su estete i, u većini slučajeva umetničke duše...![]()
...ali se bojim da nisam bas cista zbog tog fetisa prociscenog prostora i vazduha, vazduha, vazduha...moracu da krenem sa interesovanjem za astrologiju, nista se ne razumem...
A sta su vodolije posto ja bacam sve ispred sebe, kao termit sam, i sta mi treba i sta mi ne treba...neko sece kosu a ja bacam stvari, poklanjam, samo da mi ne gusi prostor jer krenem doslovno da se davim bez vazduha, jedva i tepih podnosim...sto manje namestaja, sto manje svega osim svetla, da se ja pitam u stanu bi bilo samo osnovno i to izdignuto i na tockice...ima neka psihologija u tome sigurno...
Diki sve su ti slicice divne![]()

...e jeste tacno ovo boldovano...ali se bojim da nisam bas cista zbog tog fetisa prociscenog prostora i vazduha, vazduha, vazduha...moracu da krenem sa interesovanjem za astrologiju, nista se ne razumem...
...divna si Affrodita...![]()

па и ми ваге смо естете и уметничке душе......vodolije su estete i, u većini slučajeva umetničke duše...![]()

'El ovo pokušavaš da nam provučeš kroz uši kako sada nemaš devojku? Diki, majstore
![]()

...ma ja samo po nešto natucam onako koliko poznajem neke ljude koji su
rođeni u tim znacima...
...hvala draga...![]()

Хвала...
Иначе, нисам ни ја хрчак који све скупља око себе (књиге су изузетак)...
Ја то лепо одложим и зато ми требају подрум и таван...
А што се тиче ствари у кући...
Боље је да их има што мање, само неопходне...
Кад је пуно ствари, пуно је и чишћења...![]()

...rekoh ja to za podrum i tavan...
...kad nemaš onda moraš da prelomiš i odrekneš se nečeg,
a to je baš teško...
...knjige je najteže očistiti od prašine![]()