Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala vam svima a posebno dijeneku na lepim recima,prosto me sramota :rumenko: ne znam gde cu da gledam al mi milo :)
imala sam uzasan(naporan na poslu) dan i sad mi nesto ovo bas super i sve vas volim i lepse mi vece
samo sam ipak malo tuzna jer se julian nije izrazio da l sam super ili ne :( ne znam sad sta da mislim,da l nije hteo da laze il mu neprijatno da me komplimentira ovako pred narodom :think:
Nenenenene... Šta čovek može da kaže posle Dikija?

hvala vam svima a posebno dijeneku na lepim recima,prosto me sramota :rumenko: ne znam gde cu da gledam al mi milo :)
imala sam uzasan(naporan na poslu) dan i sad mi nesto ovo bas super i sve vas volim i lepse mi vece
samo sam ipak malo tuzna jer se julian nije izrazio da l sam super ili ne :( ne znam sad sta da mislim,da l nije hteo da laze il mu neprijatno da me komplimentira ovako pred narodom :think:
Šta ćeš, sabajle kad čitaš, ispadne da l nije hteo da lize :lol:

...evo mene danas...bio je bas lep dan...popodne pila kaficu na suncu na mamom, suncale se kao macke na usijanom, limenom krovu...uvece se videla sa starim drugom i sita se ismejala...jedan od prijatnih, lenjih dana...

dscn0027qp.jpg
[/URL][/IMG]

dscn0049o.jpg
[/URL][/IMG]

...evo mene danas...bio je bas lep dan...popodne pila kaficu na suncu na mamom, suncale se kao macke na usijanom, limenom krovu...uvece se videla sa starim drugom i sita se ismejala...jedan od prijatnih, lenjih dana...

dscn0027qp.jpg
[/URL][/IMG]

dscn0049o.jpg
[/URL][/IMG]

Obe kombinacije mi se svidjaju, ali ova druga... men' baš, baš lepa :ok:
A još je lepše pročitati da je neko imao tako lep dan :ok::ok::ok:

dscn0027qp.jpg
[/URL][/IMG]

dscn0049o.jpg
[/URL][/IMG]

Мислим да би ти била елегантна и у јутеном џаку који би око струка везала конопцем...
:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back