gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...super je sad na ricardovoj, nema guzve 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....lepo, malo pirka vetar na Ričardovoj, jeeeelll...![]()

..znam za popodne da je pirkao![]()

makar bi dokazalo da sam razgibana..to bi bio takav salto mortale....

Nenenenene... Šta čovek može da kaže posle Dikija?hvala vam svima a posebno dijeneku na lepim recima,prosto me sramotane znam gde cu da gledam al mi milo
imala sam uzasan(naporan na poslu) dan i sad mi nesto ovo bas super i sve vas volim i lepse mi vece
samo sam ipak malo tuzna jer se julian nije izrazio da l sam super ili nene znam sad sta da mislim,da l nije hteo da laze il mu neprijatno da me komplimentira ovako pred narodom
![]()
Šta ćeš, sabajle kad čitaš, ispadne da l nije hteo da lizehvala vam svima a posebno dijeneku na lepim recima,prosto me sramotane znam gde cu da gledam al mi milo
imala sam uzasan(naporan na poslu) dan i sad mi nesto ovo bas super i sve vas volim i lepse mi vece
samo sam ipak malo tuzna jer se julian nije izrazio da l sam super ili nene znam sad sta da mislim,da l nije hteo da laze il mu neprijatno da me komplimentira ovako pred narodom
![]()

za majicu, bas mi se svidja 
Malecka, zapazi kako te ždrakaju ona dva klošara, iza tvog levog ramena!

...evo mene danas...bio je bas lep dan...popodne pila kaficu na suncu na mamom, suncale se kao macke na usijanom, limenom krovu...uvece se videla sa starim drugom i sita se ismejala...jedan od prijatnih, lenjih dana...
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()

...evo mene danas...bio je bas lep dan...popodne pila kaficu na suncu na mamom, suncale se kao macke na usijanom, limenom krovu...uvece se videla sa starim drugom i sita se ismejala...jedan od prijatnih, lenjih dana...
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()

[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()

Poznata si mi od negdeevo ga ja danas
malo je mutnjikavo, nije bilo dobro svetlo..al nema veze![]()
evo ga ja danas
malo je mutnjikavo, nije bilo dobro svetlo..al nema veze![]()
niko vam nebi dao 40-eS godina...
ne mora ni da mi, sama sam ja to stekla....ooooo...pa gospodžoniko vam nebi dao 40-eS godina...
![]()

ne mora ni da mi, sama sam ja to stekla![]()

Nemoj bre da se mucis s tim ogledalom daj nekom da te slika..a i faca ti se ne vidi![]()