Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немаш ти разлога да било кога убијеш због било чега кад је то у питању.

Ти си толико импресивна жена да мушкарци немају избора осим да те примете кад су поред тебе.
Мислим да то нема везе ни са килограмима, ни са висином, ни са чим...
Ја јавно признајем да, иако сам срео много привлачних и лепих и заводљивих жена у животу, импресивних на сваки начин, не памтим да ли сам још три пута остао под таквим утиском као кад сам тебе упознао.
Исто би било да имаш и 120 килограма.
Оствљаш без текста и не верујем да постоји мушкарац који се поред тебе може осећати самоуверено.
Тај или је глуп или је бетмен.
Jao Diki, mislim da će Liki da se postidi. Ali biće joj drago kad pročita.

...a kojoj to ženi ne bi bilo drago, da tako nešo lepo pročita o sebi...:D
Pa dobro, ali ovde se radi o jednoj, određenoj ženi.
OK, izmeniću post. Napisaću:

''Jao Diki, mislim da će Liki da se postidi. Svakoj ženi bi bilo drago da to pročita.''

Mism ovde sam prvo naučio da ne generalizujem, al ajd kad ti kažeš da biste sve volele da vas Diki ishvali...

''Jao Diki, mislim da će Liki da se postidi. Svakoj ženi bi bilo drago da to pročita.''

Mism ovde sam prvo naučio da ne generalizujem, al ajd kad ti kažeš da biste sve volele da vas Diki ishvali...

....ma ne moraš ništa da menjaš...Linda i jeste lepa žena...i zrači nekim šarmom...:ok:

....samo htedoh reći da bi svakoj ženi prijalo da tako nešto pročita, i još da post
nije maliciozan, već takav kakav jeste lep...:think:

jao juki, pa mogao bi i ti neku lepu da kazes..
ne bi ti jezik otpao...:manikir:

Sto me ne vodis onda da upoznam Lindu, hocu da budem to kad porastem? Ko ona i mv:besna::besna::besna:

Не можеш да будеш и као она и као мв.

Оне су две потпуно различите жене.
Јаке свака на свој начин, надопуњујуће чак али толико несличне да не можеш да поверујеш.
Можда би неискусном посматрачу изгледале слично али нису сличније од две стране исте медаље...

Линда те спичи као удар метеорита.
МВ те освоји као снег у планинама. Почне неприметно и полако, помало...
А онда схватиш да си цео под снегом. Свуд је око тебе. И немаш избора.
Предаш му се. :)
Не зато што мораш већ зато што је то твоја истинска потреба.

Сасвим друга врста имресије.

Обе су жене које заслужују ту реч.
И то величанствене.

Тешко ономе ко би морао да бира између њих...

Одмах да се оградим, ни ово није мување.
Само констатација чињеница.

И да напоменем, МВ је једна од људи који ме најбоље познају и које ја највише ценим у животу.

Јаке свака на свој начин, надопуњујуће чак али толико несличне да не можеш да поверујеш.
Можда би неискусном посматрачу изгледале слично али нису сличније од две стране исте медаље...

И то величанствене.

И да напоменем, МВ је једна од људи који ме најбоље познају и које ја највише ценим у животу.

...i ne treba da bude kao njih dve ali moze da postane poput njih, da se ugleda, da uzme najbolje od obe i postane vrhunac sebe. Kopiranje ubija individualnost ali inspiracija u drugome podstice kreativnost i preispitivanje sebe...budi teznju da se postane bolji, drugaciji, da se proba i iskusi nesto novo, nesto avangardnije, da popuste kocnice i unapredi sebe a to je najvrednija stvar koju sa foruma mozemo izvuci i preneti u nas zivot.

Inace MV ne poznajem forumski ali Linda je nesto posebno, sija zivot iz nje...moja omiljena forumasica od samog pocetka:heart:

Odavno nisam procitala lepsi post ovde...
Хвала...
То је, просто, истина...

...i ne treba da bude kao njih dve ali moze da postane poput njih, da se ugleda, da uzme najbolje od obe i postane vrhunac sebe. Kopiranje ubija individualnost ali inspiracija u drugome podstice kreativnost i preispitivanje sebe...budi teznju da se postane bolji, drugaciji, da se proba i iskusi nesto novo, nesto avangardnije, da popuste kocnice i unapredi sebe a to je najvrednija stvar koju sa foruma mozemo izvuci i preneti u nas zivot.

Inace MV ne poznajem forumski ali Linda je nesto posebno, sija zivot iz nje...moja omiljena forumasica od samog pocetka:heart:

Слажем се с тобом.
Реаговао сам на њен пост само да бих указао на разлику између њих две...

Надам се да нећу никога увредити ако кажем да је оно што њих две (има још таквих жена, али их ја не познајем лично тако да могу да говорим о утиску који на мене остављају овде, а то је недовољно) разликује од многих особа овде то што су оне заиста формиране жене, свесне својих потенцијала и способности, храбре и самоуверене док је овде много девојка које не верују у своје квалитете и тек треба да сазру...

Eto. I onda meni kjoto kaže ajd napiši i ti koju afirmativnu.
Kako se posle ovog Dikijevog nastupa okušati u lepi rečima? Kako?

Evo, puna mi korpa zgužvanih papira. Ni prineti Dikiju.
Просто је.
Кажи оно што мислиш...
za Lindu stoji sve od reči do reči...

Хвала.
Значи, нисам једини који види како ствари стоје... :)

hvala vam svima a posebno dijeneku na lepim recima,prosto me sramota :rumenko: ne znam gde cu da gledam al mi milo :)
imala sam uzasan(naporan na poslu) dan i sad mi nesto ovo bas super i sve vas volim i lepse mi vece
samo sam ipak malo tuzna jer se julian nije izrazio da l sam super ili ne :( ne znam sad sta da mislim,da l nije hteo da laze il mu neprijatno da me komplimentira ovako pred narodom :think:

Sviđa se i meni, Majče. :) Šta reći, osim: "arggg"!

И то величанствене.

Ne vredi... Lepo kaže Julian - pokušao sam da kažem koju lepu reč, ali...
nakon ovakvih reči i Kojatkin je jednostavno ostao bez meteorita...
pardon, bez teksta. Bravo, Dijeneče! :super: :klap:

hvala vam svima a posebno dijeneku na lepim recima,prosto me sramota :rumenko: ne znam gde cu da gledam al mi milo :)
imala sam uzasan(naporan na poslu) dan i sad mi nesto ovo bas super i sve vas volim i lepse mi vece
samo sam ipak malo tuzna jer se julian nije izrazio da l sam super ili ne :( ne znam sad sta da mislim,da l nije hteo da laze il mu neprijatno da me komplimentira ovako pred narodom :think:
pa da..koto ko sisa..:sad2:
more, nemoj sad da povucem sve sto sam rekla..:rtfm:

I mi tebe volimo...:heart::zag::mrgreen:

na majici pishe: "Argg! I hate bunnies!"
:D i bash mi se jako svidza:heart:

:super::super::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back