LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
aj postavi fotku kako guras kolica sa kruskama,zivo me interesuje koji si stajling izabrala 
necu vise da spamujem sopstvenu temu,aparat me nesto zeza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aj postavi fotku kako guras kolica sa kruskama,zivo me interesuje koji si stajling izabrala

Hvala Afro, pa tamna je konacna, mislim tako izgleda sve dok na sunce ne izadjem

Danas kupljena jakna, za celih 1500 dinara, made in Serbia

oooo pussiiiii, nazire se glava
gde's kupila jaknu, tako mi neshto treba, ali krem ili sivo

Inače bila je i krem i maslinasto zelena. Krem mi nije bila lepa a maslinasta mi je previše.... militari
 Inače bila je i krem i maslinasto zelena. Krem mi nije bila lepa a maslinasta mi je previše.... militari 
Ma šta će moja glava na ovoj temi, to se podrazumeva dan osim svaki dan
Jaknu sam kupila u nekom butiku ovde u Žarkovu, sasvim slučajno, nisam mogla da odolimInače bila je i krem i maslinasto zelena. Krem mi nije bila lepa a maslinasta mi je previše.... militari

.....gde u Žarkovu Pussy...ima li nešto tako slično i za nas malo starije...
.....baš je lepa, a ide zima, meni pod obavezno treba neka topla jakna...
U Trgovačkoj onaj TC kao, raskrsnica Trgovačke i Ace Joksimovića, nije TC Mondo, nego 'vamo, bliže tebi. Nije nešto debela, nije za zimu ni pod razno.

Ma šta će moja glava na ovoj temi, to se podrazumeva dan osim svaki dan
Jaknu sam kupila u nekom butiku ovde u Žarkovu, sasvim slučajno, nisam mogla da odolimInače bila je i krem i maslinasto zelena. Krem mi nije bila lepa a maslinasta mi je previše.... militari

sinoć na koncertu..
pošto se slikam sama uspem samo facu da uhvatim, a nova jakna se ne vidi
Uploaded with ImageShack.us

mrzim ovu maricu
je l treba da objasnjavam zasto
i jedva cekam da dodje u moje godine pa da pise na rupi
"poludecuuuunekad sam mogla po dve tegle nutele da pojedem na dan,i kilo njeguske a sad samo pogledam u frizider i vec sam se ugojila 5kg,ne mogu da nadjem farmerke ,sve mi je usko
"

Liki, dođi kod mene na relaks vikend uz voćnjak, ima oma da skineš tih 5 kg...
U obilju usluga koje nudimo postoji: kopanje voćaka, košenje voćnjaka, kupljenje voća za rakiju(sa posebnim aroma mirisima vrenja), branje voća itd...
Ako želiš intenzivniji program, nudimo nošenje buradi od 80 do 100 litara sa voćem kroz ceo voćnjak(vrlo dobro za jačanje ruku), guranje kolica natovarenih jabukama, kruškama, šljivama, kajsijama(na tebi je da izabereš voće)
I još jedna dodatna opcija, za psihu: nakon svega navedenog pomesti i oribati terasu od cca 40 kvadrata dok te sveki upućuje i usmerava kako.
Cena tretmana: Neprocenljivo...za sve ostalo tu je laza lazarević...

shto ti krem nije lepa
aj pogledaj etiketu, ko shije, mozda ulovim neshto slichno(al ne u Zarkovu, do tamo stici necu)
 Ne zayebavam se, majke mi se tako zove!
 Ne zayebavam se, majke mi se tako zove!
Eh pusika, jaknica ti baš čučnula, lep je model.Danas kupljena jakna, za celih 1500 dinara, made in Serbia

sinoć na koncertu..

sestro slatka sve te razumem
ma daj čičak
da je do fizičke aktivnosti i šetnje (svakodnevno 15 km )ja bi bila tvigi...a daleko sam od nje svetlonu godinu

sinoć na koncertu..

Mileva,shteta shto sam zaqasnio na tvoja predavanja.sinoć na koncertu..

mrzim ovu maricu
"poludecuuuunekad sam mogla po dve tegle nutele da pojedem na dan,i kilo njeguske a sad samo pogledam u frizider i vec sam se ugojila 5kg,ne mogu da nadjem farmerke ,sve mi je usko
"

Manje jedi a vishe uprazznjavaj sex,drugs & rock'n'roll.mrzim ovu maricu
"

Немаш ти разлога да било кога убијеш због било чега кад је то у питању.
Ти си толико импресивна жена да мушкарци немају избора осим да те примете кад су поред тебе.
Мислим да то нема везе ни са килограмима, ни са висином, ни са чим...
Ја јавно признајем да, иако сам срео много привлачних и лепих и заводљивих жена у животу, импресивних на сваки начин, не памтим да ли сам још три пута остао под таквим утиском као кад сам тебе упознао.
Исто би било да имаш и 120 килограма.
Оствљаш без текста и не верујем да постоји мушкарац који се поред тебе може осећати самоуверено.
Тај или је глуп или је бетмен.

Nije nešto debela, nije za zimu ni pod razno.

Šije firma ''Zvezda istoka''Ne zayebavam se, majke mi se tako zove!
A krem nije moja boja
Gde šetaš 15 km? I zašto?