Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, bre, u stvari ni ne moze ispasti nepozerska fotka kad neko zna da je slikan. Dole je kao suknja na preklop, ali nema preklop da bih mogla lakse da hodam. Ne bih mogla da je nosim bez icega ispod osim na plazi, sramota me.:rumenko:

Taman mi dade mi ideju za neke ogromne marame/improvizaciju, sto kupe prasinu o ostavi... :) A, bez icega ispod, mene bi bilo sramota i na plazi :rumenko: ... :lol:
A haljince...mozes, nisu ti "bilderske ruke"... evo ovako... (ako na ovaj tip haljina mislis)
_S_1304746541900.jpg

Bolje izgleda, nego sa "opustenim" bicepsima, a nosi se ocigledno svakako... :mrgreen:
article-1160692-03CBEDB3000005DC-222_468x804.jpg

Pohvale muskom dijelu na izlozenim eksponatima. :malav:

Taman mi dade mi ideju za neke ogromne marame/improvizaciju, sto kupe prasinu o ostavi... :) A, bez icega ispod, mene bi bilo sramota i na plazi :rumenko: ... :lol:
A haljince...mozes, nisu ti "bilderske ruke"... evo ovako... (ako na ovaj tip haljina mislis)
[ Bolje izgleda, nego sa "opustenim" bicepsima, a nosi se ocigledno svakako... :mrgreen:
article-1160692-03CBEDB3000005DC-222_468x804.jpg

Pohvale muskom dijelu na izlozenim eksponatima. :malav:

Ujeee, nema blama u ovom svetu. :zcepanje:

Nego, imas super temu gde je UGBR dala bezbroj zanimljivih ideja sa maramama. Imas link na temi Sta nosim danas na pretposlednjoj ili poslednjoj strani. :)

Georgi, zaboravio si najvaznije, ako hoces da budes Star, fali ti...ceduljica sa...podacima:per:

Ako i to napravis, preplavice te zeMske s repke:manikir:
aha to bese kao identifikejshn ok sve za rep:manikir:
Jeka.:rida::rida:

ubijaš mi kontracepciju...ja sam oblija i dok još ne skinem kg nema slike zinat! :rida:

Tarky...sunac ti...najzad osveženje...uh koja lepota ;)

Georgije ubiva aždahu...najzad BATAK...bravo ..to je muško!!! :)

:hvala::zag:

Crni Dzordzi, pa sto ne skinu bar skroz te pantalone...Ovako mi izgleda kao da juris neku snajku oko stola, sve vicuci:Sad cu da te karam...sad cu da te karam...:lol:

I šta sad, kakva je ovo poruka nama koji smo se razmišljali dal da stavimo svoju slajbu u trikou na ove stranice?
Momci su se taman okuražili da se oprobaju da vam pariraju u prezentaciji nagih bedara i inih delova tela kad je naišao ovaj komentar.

Samo napred omladinci, imate moju punu podršku!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back