Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
img2561og.jpg

konačno sam našla žute čarape, ovde deluje kao da se malko sijaju al ne sijaju se : )
sine, sad tek vidim kolke su mi ruke na slici : I

....gledam vas obe:)
...Linda nisam ni sumnjala da zabušavaš, što bi radila nešto protiv sebe..i baš se vidi trud...a kosa je odlična, ne diraj je...:)
...Tara kad je frizura konačno...lepo ti stoji to žuto, nego šta je sa rukama, ja nisam shvatila da si mislila da su debele kad si rekla
kolike su....moja ćerka uvek kuka da su joj ruke predugačke u odnosu na telo:)))..pa rekoh da nije i kod tebe taj slučaj jer debele nisu
sigurno...

thanks trojanka i onako globalno jos jedno thanks za komplimente
ova trojica sa fotke nisu derpe nijedan (odg na rep) ovaj pored mene je direktor,ovaj dole je kolega sto se stalno kacimo (the slave) i ovaj pored sare je prodavac,buduci advokat,kod nas privremeno
sto se tice jegginsa,ja sam uzela iz prosle kolekcije "yes yes jeans" znaci ove najobicnije,mada mi kazu da su i ovi skinny fantasticni tj da prave lepu goozu,nisam probala
erez

ultra su prakticni stavis u cizme,ili s baletankama,nosila sam i sa rimljankama i onda gore biras haljine,kosulje,majice,cak i dzempere super stoji uz neke dzombastije cizme

ovo mi je prokleto ruzno
ili je model prokleto ruzan? jer izgleda kao da ima kvadratnu karlicu muskarca citavom visinom i deformisane vrhove butina

nikako ne idu tajice uz ovaj tip tijela a da se ne pokrije bar gornji dio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back