- Poruka
- 12.385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komšo...faca siVec je bila na ljis-u.
Slika sa krstenja bratanice, na ledjima mi je bratanac.
![]()
Kad si otišao ti, otišla i troja.Jel se kačila troja, mrzi me da listam
Mogu ti reci da ti ta frizura odlicno stoji.Kad me FB ošiša, ofarba, ispegla bore, zategne kapke, ukloni podvaljak... Sve, sve, ali što mi promeni boju očiju?
Pogledajte prilog 1574658
I meni se sviđa. Ali, to je tako samo na slici. U stvarnosti, izgledala bih kao pokisla kokoška.Mogu ti reci da ti ta frizura odlicno stoji.![]()
Da,te kratke frizure su teze za odrzavanje od duge kose.I meni se sviđa. Ali, to je tako samo na slici. U stvarnosti, izgledala bih kao pokisla kokoška.
To. Mogu da imam ili skroz kratku kosu, za koju ne treba ni češalj, ili skroz dugu, da mogu da je pokupim jednom šnalom.Da,te kratke frizure su teze za odrzavanje od duge kose.
Te oči isijavaju radost i greju dušu!Ja cu farbati čim izraste opet![]()
Е, онда кроп топ и шортс, једино нам то остаје
Ova u sredini kao da ima 35 godina.Pogledajte prilog 1579556
Bile smo cimerke u domu učenika srednjih škola. Ova u sredini ja smo u kontaktu, a sa ovom desno se nismo srele 35 godina, od kada smo maturirale.
I sada smo se srele sasvim slučajno. Nas dve bile na proslavi 35 godina mature, a ona došla sa mužem i prijateljima na večeru u isti restoran.
A ova desno ista Afro.Ja sam i pomislila da je Afro,na prvi pogled.Ova u sredini kao da ima 35 godina.