Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.006
Ništa ne fali!Da, obožavam šumu.
Ova šuma bi vas ostavila bez daha, koliko je lepa, ali sam sebično fotografisala sebe u prvom planu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa ne fali!Da, obožavam šumu.
Ova šuma bi vas ostavila bez daha, koliko je lepa, ali sam sebično fotografisala sebe u prvom planu.![]()
pa od te šume ne mogu da vidim tu unutrašnjost , a ima nešto nazire se , ali šumaDa, obožavam šumu.
ne da )))

Možda si mislila da sam plavuša zato što lupetam mnogo u temi sa pogađanjem šta je na slici.Ти си сва нежна, од шминке до гардеробе
Мислила сам да си плавуша, немам појма зашто...
Не постизавам, али свратићуMožda si mislila da sam plavuša zato što lupetam mnogo u temi sa pogađanjem šta je na slici.
Evo, @zendeli može da ti potvrdi, pošto tebe tamo nema već neko vreme, da se igraš sa nama, a i lično uveriš u ovo što rekoh.![]()

Od mene ne lupas vise sigurno.Možda si mislila da sam plavuša zato što lupetam mnogo u temi sa pogađanjem šta je na slici.
Evo, @zendeli može da ti potvrdi, pošto tebe tamo nema već neko vreme, da se igraš sa nama, a i lično uveriš u ovo što rekoh.![]()
Dobro nam došla.Не постизавам, али свратићу
И није зато, бре![]()
) za uvce i dovedi i njega u temu. Reci mu da nas samo ne 
Ti ja smo rame uz rame.Od mene ne lupas vise sigurno.![]()
Хоће Манга, он је наш другDobro nam došla.
Lakše je kada lupamo zajedno, manji je pojedinačni blam.
A uhvati i ovog @Manga Hilux (što od šume ne vidi šta ja imam u glavi) za uvce i dovedi i njega u temu. Reci mu da nas samo ne
, nego i da piše sa nama.
![]()

Nađe se ponešto, nije baš sve za baciti.pa od te šume ne mogu da vidim tu unutrašnjost , a ima nešto nazire se , ali šumane da )))
![]()

Хоће Манга, он је наш друг![]()
Dobro nam došla.
Lakše je kada lupamo zajedno, manji je pojedinačni blam.
A uhvati i ovog @Manga Hilux (što od šume ne vidi šta ja imam u glavi) za uvce i dovedi i njega u temu. Reci mu da nas samo ne
, nego i da piše sa nama.
![]()

iskrenoNađe se ponešto, nije baš sve za baciti.![]()

Ko kaže da nema? Sada ću da izbacim celu sebe iz posta sa slikom.iskreno
imaš sve , i nema ništa za baciš![]()

Kasno Manga na Temu stiže.

ja video , i meni samom drago srcu jer sam videoKasno Manga na Temu stiže.
Ko video, video.
Ko nije videk, ništa nije propustio.![]()

Preslatko.

Preslatko.
Kao igračkica si.
Podsetila si me na maminu keramicku figuru balerine, koju sam smela samo da gledam, ali ne i da dodirujem!![]()
I njene ogromne kocije i jos vecu korpu sa cvecem, isto keramika.![]()
![]()

Питаћу колегиницу, знаш да мени то не треба@mina68 , Bilobil forte. Zapiši na ruku da ne zaboraviš.![]()

Idi bre mina, odavno imam dugu kosu. Zaboravila si.