Uživaj! Bili moji zet i ćerka pre jedno 20 dana, oduševljeni, kazu jeste skupo ali ćemo ići bar još jednom. Za 9 dana koliko su bili nisu ni pola stigli da vide.Nije, malo blize ali jednako toplo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uživaj! Bili moji zet i ćerka pre jedno 20 dana, oduševljeni, kazu jeste skupo ali ćemo ići bar još jednom. Za 9 dana koliko su bili nisu ni pola stigli da vide.Nije, malo blize ali jednako toplo
Uuau,...kakva fotka!Dubai uopšte ne mora da bude skup, sve može lepo sa se isplanira, organizuje I prodjes jeftinije nego u nekom blizem evropskom gradu. Naravno da može da bude I preskup, ali ne mora.
Danas malo plaže, pa malo pustinje

kakva fotkaDubai uopšte ne mora da bude skup, sve može lepo sa se isplanira, organizuje I prodjes jeftinije nego u nekom blizem evropskom gradu. Naravno da može da bude I preskup, ali ne mora.

Doslo vreme da se ide kući

Je l se to stariji tetovirao?Doslo vreme da se ide kući

Da, zimusJe l se to stariji tetovirao?

Ja ne smem nista da kazem mojimaDa, zimus
Je.biga, poraslo dete osamostalilo se
Upravo takoJa ne smem nista da kazem mojima
Mama im je tetovirana haha

Ma to su njegove odluke, ja idalje imam utisak da je on druga god srenje jbt a on momak skrozUpravo tako
Samo sam rekla da dobro razmisli i da dobro izabere šta će. I dala pare ofkors

)
)E, jeste veliko ali I lepoMa to su njegove odluke, ja idalje imam utisak da je on druga god srenje jbt a on momak skroz
A sta je tetovirao?
Deluje mi veliko nesto)

ima istu tetovazu kao marko miljkovicE, jeste veliko ali I lepo
Iznad oka i sata je glava neke ptice, ne vidi se na fotki, ali sjajno je sve odrađeno : D
 ))))
)))) 
	Nema, potpuno je drugačijaima istu tetovazu kao marko miljkovic))))

Mnogo snova nestalo jeeeeeeplavo okoooo plakalo jeeeee
geenijalna fotkaDubai uopšte ne mora da bude skup, sve može lepo sa se isplanira, organizuje I prodjes jeftinije nego u nekom blizem evropskom gradu. Naravno da može da bude I preskup, ali ne mora.

Srecan rodjendan!Moja prva danas puni 37 godina
Pogledajte prilog 1325152

HvalaSrecan rodjendan!