Uživaj! Bili moji zet i ćerka pre jedno 20 dana, oduševljeni, kazu jeste skupo ali ćemo ići bar još jednom. Za 9 dana koliko su bili nisu ni pola stigli da vide.Nije, malo blize ali jednako toplo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uživaj! Bili moji zet i ćerka pre jedno 20 dana, oduševljeni, kazu jeste skupo ali ćemo ići bar još jednom. Za 9 dana koliko su bili nisu ni pola stigli da vide.Nije, malo blize ali jednako toplo![]()
Uuau,...kakva fotka!Dubai uopšte ne mora da bude skup, sve može lepo sa se isplanira, organizuje I prodjes jeftinije nego u nekom blizem evropskom gradu. Naravno da može da bude I preskup, ali ne mora.
Danas malo plaže, pa malo pustinje![]()

kakva fotkaDubai uopšte ne mora da bude skup, sve može lepo sa se isplanira, organizuje I prodjes jeftinije nego u nekom blizem evropskom gradu. Naravno da može da bude I preskup, ali ne mora.

Doslo vreme da se ide kući
Je l se to stariji tetovirao?Doslo vreme da se ide kući

Da, zimusJe l se to stariji tetovirao?![]()

Ja ne smem nista da kazem mojimaDa, zimus
Je.biga, poraslo dete osamostalilo se![]()
Upravo takoJa ne smem nista da kazem mojima
Mama im je tetovirana haha

Ma to su njegove odluke, ja idalje imam utisak da je on druga god srenje jbt a on momak skrozUpravo tako
Samo sam rekla da dobro razmisli i da dobro izabere šta će. I dala pare ofkors![]()

)E, jeste veliko ali I lepoMa to su njegove odluke, ja idalje imam utisak da je on druga god srenje jbt a on momak skroz
A sta je tetovirao?
Deluje mi veliko nesto)

ima istu tetovazu kao marko miljkovicE, jeste veliko ali I lepo
Iznad oka i sata je glava neke ptice, ne vidi se na fotki, ali sjajno je sve odrađeno : D
))))
Nema, potpuno je drugačijaima istu tetovazu kao marko miljkovic))))
![]()

Mnogo snova nestalo jeeeeeeplavo okoooo plakalo jeeeee
geenijalna fotkaDubai uopšte ne mora da bude skup, sve može lepo sa se isplanira, organizuje I prodjes jeftinije nego u nekom blizem evropskom gradu. Naravno da može da bude I preskup, ali ne mora.

Srecan rodjendan!Moja prva danas puni 37 godina
Pogledajte prilog 1325152
HvalaSrecan rodjendan!![]()