Da vas vidim danas 9

Имам неколико оловака/оловки :lol: за усне и у истим бојама лак за нокте. То су оне боје коже и меса у неколико нијанси.

А сестра ме је тааако обрадовала. донела ми домаћу козметику, она правила. Па поручила амбалажу као када купиш, а састојци органски. Две креме за лице, лосион за тело, неки серум. Сликала бих вам да немају и налепнице на којима пише ”за...” :)
А све је тааако добро смућкала, не одваја се масноћа, нема грудвица, савршено компактно смиксано.

Имам неколико оловака/оловки :lol: за усне и у истим бојама лак за нокте. То су оне боје коже и меса у неколико нијанси.

А сестра ме је тааако обрадовала. донела ми домаћу козметику, она правила. Па поручила амбалажу као када купиш, а састојци органски. Две креме за лице, лосион за тело, неки серум. Сликала бих вам да немају и налепнице на којима пише ”за...” :)
А све је тааако добро смућкала, не одваја се масноћа, нема грудвица, савршено компактно смиксано.
Ja pravim domaće maske za lice i kosu, nema ništa bolje!
Slabo podnosim "hemiju", samo baš kad moram.
P.S.To što moram, uglavnom zaboravim!
S proleća pre pojave jakog sunca, mažem antipirinkremu protiv sunčevih fleka i pega!Ofc,...baš sam jutros nju zaboravila!:hehe:

Poslednja izmena:
Ja pravim domaće maske za lice i kosu, nema ništa bolje!
Slabo podnosim "hemiju", samo baš kad moram.
P.S.To što moram, uglavnom zaboravim!
S proleća pre pojave jakog sunca, mažem antipirinkremu protiv sunčevih fleka i pega!Ofc,...baš sam jutros nju zaboravila!:hehe:
Е, мени се први пут прошле године појавила флека на челу као од сунца. Баш ружна и велика. Пробала сам свашта, и овде сам добијала савете и ништа.

И ја на мору већ изнервирана, изгледам као чудо, шта да радим и упали ми се лампица! узела обичну пасту за зубе и трљала 2-3 вечери њом. мало је пецкало али сам је скинула:lol:

Е, мени се први пут прошле године појавила флека на челу као од сунца. Баш ружна и велика. Пробала сам свашта, и овде сам добијала савете и ништа.

И ја на мору већ изнервирана, изгледам као чудо, шта да радим и упали ми се лампица! узела обичну пасту за зубе и трљала 2-3 вечери њом. мало је пецкало али сам је скинула:lol:
Ok,...to nisam probala. 😁
Ja koristim tu (antipirin) kremu neko vreme, onda mi se leti fleke i pege, uopšte i ne pojavljuju.
Samo se kupuje u apoteci, jer je tamo prave i koristi se dok ne krene leto i jako sunce.Onda moram ove druge sa jakim zaštitnim faktorom.

Ja sam u koroni uzimala udarne doze vitamina c...i primijetila sam da su fleke nestale.
Ja ga često pijem i ništa.Kroz komplex vitamina, iako mi je krvna slika ok.
Takva mi je koža,...ranije sam koristila i serume i kremu sa vitaminom C , ali sam batalila, jer mi je bilo još gore.
Kod mene je to neka vrsta hiperpigmentacije, ali moram da pazim u letnjim mesecima (tada se više pojavljuju).
Antipirin krema mi pomaže,...samo ja redovno zaboravljam da namažem.
I brate,...smorno mi.
Kažem,...ujutru očistim lice losionom pa prvo nju namažem, pa onda ne smem direktno na sunce, nego sačekam neko vreme.
Onda namažem preko nje, drugu sa factorom protiv UV ili BB kremu.
Ali kada je ne koristim u ovim mesecima, onda budem do leta, k'o da imam tifus! Pu,pu,...!

Poslednja izmena:
Danas nova košulja i nove čarape sa kvadratnim radom koje su se uklopile u moj kockasti outfit. Sa pauze za cigaru.

Prilozi

• IMG-af15c3e572c78fd8b53eb198e1aaf6c4-V.jpg
    IMG-af15c3e572c78fd8b53eb198e1aaf6c4-V.jpg
    177,9 KB · Pregleda: 143

Back