gost 438241
Primećen član
- Poruka
- 921
Ljubinka, sta ti je sad odjednom.. pa sve si htela da nas slusas
To se zove.... Ajde neću

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubinka, sta ti je sad odjednom.. pa sve si htela da nas slusas
nopeTebi bi ta nijansa skroz odgovarala, nije napadna.
Ni ja,...imam taj i po koji baš kad krenem u izlazak.Danju stavim sjaj ili labello.nope
ja ne koristim ruzeve 99 posto vremena
neprakticni su mi
Ja bez BB krema sa UV factorom, ne izlazim skoro nigde.Ja volim karmincice i imam ih raznih.
Zato puder, bb kreme i slicna mazala ne posedujem i ne stavljam
Ja pravim domaće maske za lice i kosu, nema ništa bolje!Имам неколико оловака/оловкиза усне и у истим бојама лак за нокте. То су оне боје коже и меса у неколико нијанси.
А сестра ме је тааако обрадовала. донела ми домаћу козметику, она правила. Па поручила амбалажу као када купиш, а састојци органски. Две креме за лице, лосион за тело, неки серум. Сликала бих вам да немају и налепнице на којима пише ”за...”
А све је тааако добро смућкала, не одваја се масноћа, нема грудвица, савршено компактно смиксано.
Е, мени се први пут прошле године појавила флека на челу као од сунца. Баш ружна и велика. Пробала сам свашта, и овде сам добијала савете и ништа.Ja pravim domaće maske za lice i kosu, nema ništa bolje!
Slabo podnosim "hemiju", samo baš kad moram.
P.S.To što moram, uglavnom zaboravim!
S proleća pre pojave jakog sunca, mažem antipirinkremu protiv sunčevih fleka i pega!Ofc,...baš sam jutros nju zaboravila!![]()
Ok,...to nisam probala.Е, мени се први пут прошле године појавила флека на челу као од сунца. Баш ружна и велика. Пробала сам свашта, и овде сам добијала савете и ништа.
И ја на мору већ изнервирана, изгледам као чудо, шта да радим и упали ми се лампица! узела обичну пасту за зубе и трљала 2-3 вечери њом. мало је пецкало али сам је скинула![]()
Ja sam u koroni uzimala udarne doze vitamina c...i primijetila sam da su fleke nestale.Ok,...to nisam probala.
Ja koristim tu (antipirin) kremu neko vreme, onda mi se leti fleke i pege, uopšte i ne pojavljuju.
Samo se kupuje u apoteci, jer je tamo prave i koristi se dok ne krene leto i jako sunce.Onda moram ove druge sa jakim zaštitnim faktorom.
Ja ga često pijem i ništa.Kroz komplex vitamina, iako mi je krvna slika ok.Ja sam u koroni uzimala udarne doze vitamina c...i primijetila sam da su fleke nestale.
Danas nova košulja i nove čarape sa kvadratnim radom koje su se uklopile u moj kockasti outfit. Sa pauze za cigaru.
osedela siЈа већ у пиџами. Сутра се враћамо у рутину..
auuuu noge su ti prva liga.hot hot hot.avion bomba
Prava dama!osedela si
auuuu noge su ti prva liga.hot hot hot.avion bomba
Lepo ti stoji pidzama,slaze se sa bojom laka za nokte.Ја већ у пиџами. Сутра се враћамо у рутину..
Danas praznično popodne pored rekeja opušteno gledam u reku
![]()