Da vas vidim danas 9

Nasla sam i ovu pre neki dan
Klasika.... nisam fan ali mi treba

img1630237961828.jpg

I na ovu crnu bih ti dodala neki detalj, da bude mladalacki a opet elegantno.

Svidjaju mi se npr reginine haljine, kvinsi isto lepo izabere
Meni se redzine ne svidjaju a kvinsine kako koja

Ali ne mozes da poredis jer ovo vam pokazujem ulov iz seknd henda....nema tu birkanja mnogo.. jedva se nadje da mi je taman a kamo li da mi odgovara model...
Ne mozes da poredis kad se kupje u normalnom butiku

Ma ova crna je uzeta jer mi treba...nisam fan crnila
Naravno da cu ja to razbiti necim..... otom potom
Ovo je samo osnovno

Desigual ima super haljine i mladalacke i staracke :lol: al to kad oces da das 100e.... za 500din cuti :lol:

Imam St Georgevu super maramu sa plavim, zelenim i žutim, ali šare su takve da nisi kao papagaj. Donela bih ti da vidiš, ako ti odgovoara tvoja je. Taman kao ukras oko vrata za haljinu.

Imam St Georgevu super maramu sa plavim, zelenim i žutim, ali šare su takve da nisi kao papagaj. Donela bih ti da vidiš, ako ti odgovoara tvoja je. Taman kao ukras oko vrata za haljinu.
Aj donesi

Znas sta mi je hica, crne cizme kozne do kolena sa nekom udobnom petom ....uz ovu crnu haljinu...za fensi teren
Izvukla sam se u petak da ne idem na zesce fensi teren, isli kolega i g..... uparadili se
tacno da sam ja isla morala bih ovo aljince pa da se hvatam za glavu za obucu jer salonke i stajanje sa aparatom ne moze
Javi sko vidis negde, mora neka udobna peta, da nije ravno da ima neku petu ali udobnu....i da nisu skupe!!!
Mnogo ocu znam...

Aj donesi

Znas sta mi je hica, crne cizme kozne do kolena sa nekom udobnom petom ....uz ovu crnu haljinu...za fensi teren
Izvukla sam se u petak da ne idem na zesce fensi teren, isli kolega i g..... uparadili se
tacno da sam ja isla morala bih ovo aljince pa da se hvatam za glavu za obucu jer salonke i stajanje sa aparatom ne moze
Javi sko vidis negde, mora neka udobna peta, da nije ravno da ima neku petu ali udobnu....i da nisu skupe!!!
Mnogo ocu znam...

Javi kad si u kanc sledeće nedelje.

A ovo za čizme srećno, ja sam tražila prošle godine i odustala :lol:
Ako ti je samo za jednom u 100 godina gledaj Dajhman njhovu jesenju kolekciju, oni imaju na taj fazon redovno. Nisu neki kvalitet ali nisu ni skupe, a preživeće ti na duže staze ako ti treba sad pa ko zna kad.

Back