- Poruka
- 121.728
Imam ja sjajnu dijetu, 8 kg za 5 nedelja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je trebalo 8 meseci za 9 kg. Ali se više ne gojim.
Meni se redzine ne svidjaju a kvinsine kako kojaI na ovu crnu bih ti dodala neki detalj, da bude mladalacki a opet elegantno.
Svidjaju mi se npr reginine haljine, kvinsi isto lepo izabere
lepa ste da li možemo da obavimo jedan kraći razgovor?
Lepo ti stoje obe haljine, imas super noge i treba da furas minjak
Uvek sam za oralni kontaktlepa ste da li možemo da obavimo jedan kraći razgovor?![]()
Non stop prica nesto za siroka ledja i grudi,ne stoji joj ovo, ne stoji joj ono... ja nista to ne vidim na slikamaJa sam zapanjna kako je metla zgodna!![]()
Pa siroka sam gore plus imam sise koje mi smetajuNon stop prica nesto za siroka ledja i grudi,ne stoji joj ovo, ne stoji joj ono... ja nista to ne vidim na slikama
Samo napred, super ti stojiPa siroka sam gore plus imam sise koje mi smetaju
Ja bih da sam uza gore, elegantnije bi to izgledalo, skladnije
Niste me videle uzivo... ako bude prilike videcete
#teskoe
Ma....tetka se setila u 34 da kupi nesto zenstveno.... pusti budalu....
Ima građu kao smokva, a znamo da je smokva zgodna žena.Non stop prica nesto za siroka ledja i grudi,ne stoji joj ovo, ne stoji joj ono... ja nista to ne vidim na slikama
Kontejner stilIma građu kao smokva, a znamo da je smokva zgodna žena.
Metla ima odlične noge, ne znam zašto ih stalno krije u bezličnim pantalonama.
Ma ova crna je uzeta jer mi treba...nisam fan crnila
Naravno da cu ja to razbiti necim..... otom potom
Ovo je samo osnovno
Desigual ima super haljine i mladalacke i starackeal to kad oces da das 100e.... za 500din cuti
![]()
Meni se redzine ne svidjaju a kvinsine kako koja
Ali ne mozes da poredis jer ovo vam pokazujem ulov iz seknd henda....nema tu birkanja mnogo.. jedva se nadje da mi je taman a kamo li da mi odgovara model...
Ne mozes da poredis kad se kupje u normalnom butiku
Aj donesiImam St Georgevu super maramu sa plavim, zelenim i žutim, ali šare su takve da nisi kao papagaj. Donela bih ti da vidiš, ako ti odgovoara tvoja je. Taman kao ukras oko vrata za haljinu.
Samo sam te cekalaŠta je bre ovo![]()
Aj donesi
Znas sta mi je hica, crne cizme kozne do kolena sa nekom udobnom petom ....uz ovu crnu haljinu...za fensi teren
Izvukla sam se u petak da ne idem na zesce fensi teren, isli kolega i g..... uparadili se
tacno da sam ja isla morala bih ovo aljince pa da se hvatam za glavu za obucu jer salonke i stajanje sa aparatom ne moze
Javi sko vidis negde, mora neka udobna peta, da nije ravno da ima neku petu ali udobnu....i da nisu skupe!!!
Mnogo ocu znam...
Prolepšala si se!Pošto se Zendeli i ja nismo razumele, jednu sliku vraćam, a ona druga je otišla u istoriju.
Imam još mnogo slika od ovog leta, ali neću da zatrpavam temu. Ima vremena.
Dakle sa Zlatibora