Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nadjem i ja u teranovi pamuk i kupim
No je u globalu gledano djubre od kvaliteta, nikad necu reci ej super je kvalitet sve naj naj... niie brate, jeftino je i peri deri fazon
Beneton je sad u toj ravni sa kvalitetom
Ja tamo udjem, zgrozim se kad pipnem naftu po onim cenama, izadjem

Sve ostalo je stvar ukusa, a na tu temu je dzaba guliti tastaturu....

Sad je trziste preplavljeno kineskim pamukom koji je mnogo losiji od turskig
Turski teze nadjes, cak i u samoj turskoj je vise kineskig pamuka na trzistu :(

Tako da sam ja licno digla ruke od potrage za sv gralom, daj da je pamuk pa hbg kineski je i krace traje al hbg.... bitno mi da disem.... pre sam se lomatala da nadjem turski, samo se nerviram, rekoh neces ga majci, nosi i cuti ionako kupujem na rasprodajama za jeftino i a u pm....

Opet napominjem pricam o kvalitetu.... ne estetici

PRvo nije nepraktican. Skroz je ok, nije ono gore golo.
Drugo, nisam. Cekam vece snizenje ili da mi dodje dan... danas sam bila u ns ali mi bilo hladno da idem od gradske kuce do butika...
Pa jel se zatvara ono gore? Ima neku opciju?
Dobro cile sto se odma srdis, rekoh ti jos onamd ok je model, simpa je, al ubi me ako znam de s njim ici i na koje vreme onako otvorenim gore :lol:
A ti kupi i tri komada nije kao da je bitno sta iko od nas misli

A posto je to cudo pa cekas veliko snizenje??? Skupo nesto???

Tako da sam ja licno digla ruke od potrage za sv gralom, daj da je pamuk pa hbg kineski je i krace traje al hbg.... bitno mi da disem.... pre sam se lomatala da nadjem turski, samo se nerviram, rekoh neces ga majci, nosi i cuti ionako kupujem na rasprodajama za jeftino i a u pm....

pise zemlja porijekla na etiketi svih iole ozbiljnijih proizvodjaca

Pa jel se zatvara ono gore? Ima neku opciju?
Dobro cile sto se odma srdis, rekoh ti jos onamd ok je model, simpa je, al ubi me ako znam de s njim ici i na koje vreme onako otvorenim gore :lol:
A ti kupi i tri komada nije kao da je bitno sta iko od nas misli

A posto je to cudo pa cekas veliko snizenje??? Skupo nesto???
Gore je zatvoreno metlaja. Oblacis ga kao redovan kaput, pokriva sve kao i bilo koji drugi.
Pa ja bih sa njim isla na posao, i u grad, i na kafu, i u ns na rucak i soping i u pozoriste i u bioskop... i na svadbu...
ima u dve boje, a ako ga bas snize u pola cene mozda uzmem obe ... zavisi kako cu biti raspolozena...

Skup je. Vise nego ovaj krem sto sam uzela, vise nego svi drugi koje sam gledala po gradu...
Cile bre ruzne ti polocice :aha:
:lol:
A sta radi svetiljka postavljena kod wc solje :huh:
Meni su prelepe :zaljubljena: licno ih birala i cekala da stignu iz Spanije :aha:
Pa to ti je za nocno obavljanje nuzde, da ne palimo gore, da se ne razbudimo. Taman dovoljno da ne promasimo a da idemo zmureci :lol:

Pa metnes je iznad na zid ili plafon, de ces dole cile, dobro je nisi u pod, ko za spot majkla dzeksona, da hodas po svetlu :lol:

E pa ne znam jel pricamo o istom kaputu? Okacila si skoro sliku nekog koji ima jako siroke ko camac revere, idu oko ramena....ja na taj mislim

Ovako nekako i ja razmiljšam. Mada bitna mi je i estetika :lol:
Za te svakodnevne deri-peri varijante ima sasvim pristojnih pamučnih majica za 400-500 din, pa koliko izdrže izdrže.

potpuno je nebitno poreklo pamuka za kvalitet.

ljudi ne znaju...zasto nesto 100% pamuk stoji kao krpa a drugo stoji ono..do jaja? :)

fora je u duzini vlakana pamuka..sto je vlakno duze, odevni predmet je kvalitetniji i bolje stoji ali i skuplji.

ovo je pouzdano i tacno jer sam pricao sa zenom koja vodi jedan poznati nas brend i ona mi je ovo ispricala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back