DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
opet sam propustioHedfri iz podrumskog hodnika....
..akademskih15
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet sam propustioHedfri iz podrumskog hodnika....
..akademskih15
komšo ti si nebrušeni dijamant
Ti bi da padne peglanje jel
navataj gore neku čehinju, šta čekaš...one bar nose kike
De su bre te gole zneske, samo truckate
Nije luna lepa, benetton...Cile, ko sa luninog sajta da si sisla : ))
Iz njega obicno izlazimo napolje ili ulazimo unutraCile bre izlazis li ti iz tog hodnika nekad
Il te drze zakljucanu tu![]()
Pa deder izadji napolje, ili udji u neku sobu, fotni se bilo gde samo ne vise tu aman zaman de ti je mastaIz njega obicno izlazimo napolje ili ulazimo unutra
Logicno![]()
al ti si ga iznijela ko stodvajest posto pol...lunu <3Nije luna lepa, benetton...![]()
Treba znati beneton kao lunu izneti : ))Nije luna lepa, benetton...![]()
Napolju ne drzimo ogledalaPa deder izadji napolje, ili udji u neku sobu, fotni se bilo gde samo ne vise tu aman zaman de ti je masta![]()
al ti si ga iznijela ko stodvajest posto pol...lunu <3
Treba znati beneton kao lunu izneti : ))
Napolju ne drzimo ogledala
Ne bih vam bas private tour po kuci![]()
Ovo je vise nego dovoljno.
izbaci sve iz sebe
proci ce, ne brini
![]()
ja da sam na cickovom mjestu dosad bi luna bar pet editorijala medj cokotima snimala, a ja se poliesterom ogrtala za dz takoreci ; )Treba znati beneton kao lunu izneti : ))
Pa ti se onda duso smej... srecna sam sto sam te nasmejala...ali...nece...zauvijek ce bit jednako smijesno <3
Ali ti na mom mestu neces biti nikadja da sam na cickovom mjestu dosad bi luna bar pet editorijala medj cokotima snimala, a ja se poliesterom ogrtala za dz takoreci ; )
A beneton je kao kvalitet hebalo majku
Sinteticki dzemperi
Da se zgrozis kad pipas ono
U ravni svih ostalih niskokvalitetnih marki tipa teranova caliope zara i sl djubre koje svi kupujemo, samo je stos sto beneton svoje cene nabudzi na kontu brenda (dobar marketing)
Nije nista kvalitetniji od lune i sl ....
sto je odlicnoAli ti na mom mestu neces biti nikad![]()
fakat jesi :*Pa ti se onda duso smej... srecna sam sto sam te nasmejala...![]()