- Poruka
- 83
tis prsla ebes mi sveSvaler?
Ovo ko da je tvoje kupatilo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tis prsla ebes mi sveSvaler?
nisi, Maki : )vragana esam tvoj muz?![]()
cicka, vec znamo da ne razlikujes bojeSvaler?
priznajem.... nista lepse no kad te nogice 36 gaze po golim ledjancimaKad si sav pregazen ko kockica...![]()
Šta bi mu falilo da bude njen muž?Jesi ti vraganin muz?
onda sam ti deda verovatno ...nisi, Maki : )
priznajem.... nista lepse no kad te nogice 36 gaze po golim ledjancima ledjancima![]()
poliandrija je precijenjenaŠta bi mu falilo da bude njen muž?![]()
Tvoje su sive jel?cicka, vec znamo da ne razlikujes boje
Verovatno.Ali ova priča potiče od toga što Čičak želi da ima više muževa, za svaki slučaj ako zatreba.poliandrija je precijenjena![]()
ne, to su plociceTvoje su sive jel?
Al to je taj stil
Svaler?
cicko moje su donesene licno iz verone...imam i crveni mermer za pod al nemam vremena da ga postavim...rosso di veronaTvoje su sive jel?
Al to je taj stil
De si naso tu patuljcicupriznajem.... nista lepse no kad te nogice 36 gaze po golim ledjancima![]()
eo ga..
cicko moje su donesene licno iz verone...imam i crveni mermer za pod al nemam vremena da ga postavim...
nista ti ne znas...al bas nista o slasti ...De si naso tu patuljcicu
Daj nesto konkretnije
s kombija od ortaka.... ima onaj trougao na maskinisi ih valjda na ledjima nosio? : ))))
Ma ajde bre, to neki metuzalem cim ima tako malecku nogicunista ti ne znas...al bas nista o slasti ...
Ma ajde bre, to neki metuzalem cim ima tako malecku nogicu
Daj nesto mladje, jedro, 24 leta recimo, ufiksano hormonima rasta iz mesa sa stopalom 41, da te razbuca
Sta ce ti ta babuskera
Telo je super, zgodnija od tebe nemerljivo.Sve je ok i telo i haljina ali jel stvarno tako sija? Blagi uzas
Tako je miki.Telo je super, zgodnija od tebe nemerljivo.