Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Srecna nova godina :* mi cemo sad na krov da gledamo vatrometPogledajte prilog 368702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a drugarica se ne bocka inekcijama...uuuu sto ste lepe, ajd pa nam prenesi taj pogled sa krova![]()
Komsije prekoputa su bacali vatromet pola sata da terase. Nismo no gledali onaj sa Westminstera

Nadam se. Ova Cica mi se nije cinila i ne cini mi se kao neki psiho poput pogubljene Atavizam.
Da, to sam joj i rekla. Da je jako mladolika. Inace je 4 godine mladja od mene
Ко би рекао да тако лепа и пијатна, привлачна дама моше бити толико оштра у коментарима...![]()

Електрици само име говори.
Једног дана кад постанем Председник Владе, Електрика ће бити министар полиције. Има да похапсимо све издајнике у року од 5 дана.
zapravo, nisam nju nešto ni posmatrao...više onu desno...
laku noć

Nije CicaMaca Atavizam.Cica Maca je sjajna curica, bistra i brza, bila je donedavno Atavizam a pre toga još dva ili tri nika koliko je se ja sećam. Neka ispravi ako gresim
Електрици само име говори.
Једног дана кад постанем Председник Владе, Електрика ће бити министар полиције. Има да похапсимо све издајнике у року од 5 дана.
Komsije prekoputa su bacali vatromet pola sata da terase. Nismo no gledali onaj sa Westminstera

koja bi to romansa bila
ti nisi citao straniceXDpre..
hvala
ljudi malo brkate jedini stari moj nik je weeeeeGIRL a pivo mrzimXDal ono bilo koji alkohol mogu al gde ste uboli pivo to ne podnosimXD
- - - - - - - - - -
axaxaxaxaxa axaxaxaxaxa
- - - - - - - - - -
tarantulu
- - - - - - - - - -
e sad nemojte da vredjate atavizam..ja sam gora
- - - - - - - - - -
to mi i nina reklaebi ga narkoman
ja kad nema slatkog u kuci otvorim teglu secera pa kasikom oruk
predvidjam insulin za par godina![]()

Odlicnojeste i zao mi sto sa te onoliko smarala,a uzela sam bilana kraju
plasticnu sa sljokicama i extra je ispalo
evo ogledala izvinjavam se sto nije cisto
Pogledajte prilog 368678
Pogledajte prilog 368679

Kako ste se ususkaliSrećna Nova 2016ta Godina i od nas![]()
![]()
![]()

Pozdrav
Lepe ste obeSrecna nova godina :* mi cemo sad na krov da gledamo vatrometPogledajte prilog 368702

Hvala Sime i ja tebi takodjea drugarica se ne bocka inekcijama