akoo ima ja je ne vidim![]()
kad numes da gledas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
akoo ima ja je ne vidim![]()
Zgodna, lepa, mlada, uspešna i sama.![]()
Ne treba da smeta nego da joj bude ljubavnik, saborac i najbolji drug.Neka, i treba da bude sama... koji će joj k neki tamo da joj smeta u perfektnom si životu![]()
Ne treba da smeta nego da joj bude ljubavnik, saborac i najbolji drug.![]()
Ne draga, nego treba širom da otvori srce da ga prepozna kada naiđe i da ga čuva i celu sebe da. A to je sve prokleto teško...Da bi došao do toga jednog treba proći kroz govna i šljam...
Žabo, nemoj sve shvatati ozbiljno. Pusti decu da se igraju...jos jednom li neko bude vredjao neciju decu na temi, ici ce automatski u ban
jos jednom li neko bude vredjao neciju decu na temi, ici ce automatski u ban
Ne draga, nego treba širom da otvori srce da ga prepozna kada naiđe i da ga čuva i celu sebe da. A to je sve prokleto teško...
jos jednom li neko bude vredjao neciju decu na temi, ici ce automatski u ban
Ne shvatam zašto ona mora da otvori srce i da ga čuva i da sebe da.
Isto važi i za muškarca. On treba još više da se trudi oko nje.
ma ozbiljno bre...berta, troja, bogomoljka... pa ko ne bi pozeleo da bide u njinom drustvu
mdaj bre...A pa glede toga nema zbora, zezam se zbog prozivke oko engleskog na onoj temi![]()
pa izgleda kao neko malo dete koga je mama opremila,samo prerano izrastao
evo da nije spam,slika je bila verovatno,al nemam novu,a i koga briga
![]()
Prijatno lice
Ovaj kao da je batinasE da moram i ovde da stavi slike, pogotovo jer sam promenio papuce.
Pogledajte prilog 361845
Pogledajte prilog 361846
Pogledajte prilog 361847
Ovaj je kao arapin,ali je zanimljiv,zanimljivo licePogledajte prilog 361803
- - - - - - - - - -
Ko bi tebe sponzorisao!
- - - - - - - - - -
OK mada malo siroki kukovi i pljosnato dupe, ali ostalo je ok.
ja danas ko i vreme, nikakva
Pogledajte prilog 361589
Jedna meni draga prijateljica se potrudila da odradi sliku,I moram da je podelim![]()
Dobar dan drage žene ja uglavnom postavljam slike na mozaiku na muškarcima tamo me baš lepo primaju pa sam pomislila da bih možda mogla i ovde jer vidim da nemate ništa protiv malo slobodnijih slika. Izvinite što je slika malo mutnija ja sam skromna studentkinja i pored toga što sam ribetina ne dozvoljavam da mi dečko nešto plaća pa imam slab fotoaparat ali pošto vidim da su mnoge fotošopirane ja sigurno nisam pa mu to dođe na isto. Dakle tema je tamo na mozaiku bila baš ovo na slici pa shodno tome evo i mene.
Ovo kačenje (što mi smešan taj izraz) mu dođe ko propusnica za komentar, a i ilustracija, recimo....mada mače vadi stvar
![]()
Pogledajte prilog 360747
Sokovišnja i ja smo saglasne do slovceta. Kao prvo, nepristojno je, da ne upotrebim neku težu reč, komentarisati negativno nečije fizičke nedostatke. Kao drugo, ovo je tema posebno postavljena sa ciljem da ljudi stavljaju svoje slike, i nije nigde navedeno da ti ljudi moraju da budu debelokošci i da trpe prostake koji će da seciraju ružnim komentarima njihovo telo, lice, ruke, ten...izdanje u kom ih je uhvatio fotoapart u datom trenutku, Meni su sve moje slike drage, ne zato što sam na nekim lepa ili ružna, nego zato što me podsećaju na neke trenutke života...ako dočekam duboku starost da uzmem notebook, a imam i desetine starinskih albuma - gledam slike i sećam se. A ovde da podelim s ljudima sa kojima inače na drugim temama razmenjujem mišljenja, svađam se, hvalimo se, kritikujemo, sukobljavamo stavove, dakle da podelim sliku, jer na neki način i to nas zbližava. Eto, znam kako izgleda Cru ili Sokovišnja, ili Smoki. Makar sa slike. Dakle taj nik sad ima i lik. Za mene to je sjajno. A puno ljudi ne želi da stavi svoju sliku upravo zato da ne bi doživeli da ih "istinoljubivi" forumaši ispljuju zbog ovog ili onog nedostatka. Stoga apelujem na istinoljubive da malo smanje doživljaj, naročito ako ih niko ne pita za mišljenje.
AjoooojDobar dan drage žene ja uglavnom postavljam slike na mozaiku na muškarcima tamo me baš lepo primaju pa sam pomislila da bih možda mogla i ovde jer vidim da nemate ništa protiv malo slobodnijih slika. Izvinite što je slika malo mutnija ja sam skromna studentkinja i pored toga što sam ribetina ne dozvoljavam da mi dečko nešto plaća pa imam slab fotoaparat ali pošto vidim da su mnoge fotošopirane ja sigurno nisam pa mu to dođe na isto. Dakle tema je tamo na mozaiku bila baš ovo na slici pa shodno tome evo i mene.
Pogledajte prilog 361901
![]()
Jedna iz šume u momentu zabušavanja![]()
Lepa zena![]()
- - - - - - - - - -
![]()
Imas lepe oci.Dobar dan drage žene ja uglavnom postavljam slike na mozaiku na muškarcima tamo me baš lepo primaju pa sam pomislila da bih možda mogla i ovde jer vidim da nemate ništa protiv malo slobodnijih slika. Izvinite što je slika malo mutnija ja sam skromna studentkinja i pored toga što sam ribetina ne dozvoljavam da mi dečko nešto plaća pa imam slab fotoaparat ali pošto vidim da su mnoge fotošopirane ja sigurno nisam pa mu to dođe na isto. Dakle tema je tamo na mozaiku bila baš ovo na slici pa shodno tome evo i mene.
Pogledajte prilog 361901